Annons
Annons


HUNDMYS ♥ OCH COMEBACK


pudel1pudelpudel-2pudel-3

God morgon mina älsklingar från mig och den här sötnosen Kosmos! Har varit hundvakt i några dagar åt honom och vi har det så mysigt men idag så ska han hem igen. Världens sötaste lilla pudel på 6 månader. Alla ni som rekommenderade pudel som ras har helt rätt! Så smarta och gosiga ♥

Annons

Sedan vill jag bara hälsa till några av er som tycker det är tråkigt att jag slutat att lägga ut bilder från gymmet. Men det har en naturlig förklaring, jag har bara tränat 1 gång på gymmet de senaste 3 veckorna. Jag har haft så mycket jobb med Welloteket och mycket annat så jag tog en liten träningspaus och har bara kört yoga och promenader när jag haft luckor. Riktigt härligt faktiskt fast nu är jag så taggad på att träna igen vilket känns magiskt! Bröt min gymvila igår och körde ett mycket härlig pass vilket resulterade till träningsvärk idag. Fotade så lägger upp passet senare idag så håll koll 🙂 Till er som saknat blogginläggen från gymmet kan jag meddela att de nu kommer tillbaka. Woop!

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar