Annons
Annons


HOUSE TOUR DEL 2 – FÖRE- & EFTER BILDER


Hej vänner! Nu är det dags för del 2 i min hose tour. Har ni inte sett del 1 kan ni göra det HÄR! Nu kör vi…

KONTORET FÖRE

KONTORET EFTER  

Älskar kontoret då det är så härlig glad stämning där inne pga. flamingotapeten. Haha. Har tänkt att jag ska byta ut den lite då och då men än så länge så gillar jag den fortfarande. Fåtöljerna vi har där inne tog vi med från förra lägenheten och jag funderar nu på att byta ut dem mot något annat. Kanske en liten myspöl med en sänghimmel ovan som lilla Mini kan ligga i när jag jobbar? Hmm vi får se vad det blir. Men detta är i alla fall lägenhetens färgglada rum.

Annons

VARDAGSRUMMET INNAN

VARDAGSRUMMET EFTER

Det här har varit det rummet som varit svårast att möblera. Har 2 st dubbeldörrar, en balkongdörr och en vanlig dörr till köket att ta hänsyn till + att jag ville få in både matbord och en stor soffa i detta rum. MEN jag tycker jag lyckades ganska bra! Det bästa av allt i detta rum är kristallkronan! Har alltid önskat mig en gigantisk kristallkrona men aldrig haft en lägenhet där det skulle passa, men nu jäklar. Denna heter Läckö och är från Markslöjd. Vägg färgen heter Gåsdun och jag tror den är halvmatt från Alcro. Tavlan har en konstnär som heter Albin Albinini målat och vi specialbeställda måtten från denna webbshop. Coolaste med tavlan är att hon har riktiga smycken på sig 🙂 Soffan är från Mio och, bordet från Per Söderberg, stolarna beställde jag på Royal Design (tror jag), mattan är från Ellos och spegeln beställde jag på CD-on efter att ha fått tips från er följare. Bordet är från Ikea men det är bara provisoriskt tills jag hittar ett jag gillar. Har ni tips så länka gärna? 🙂

För er som undrar om balkongen så har vi 3 st till lägenheten. Den stora som är mest användbar har vi vid hallen/köket och sedan har vi 2 långa smala kungsbalkonger. En i vardagsrummet och en i garderoben.

BILDER GARDEROB INNAN

BILDER GARDEROB EFTER

Här rev vi ut hela den befintliga garderoben då den typ höll på att ramla isär (alla mäklarbilderna på alla förebilder ser mycket bättre ut än vad det gjorde i verkligheten). Snickarna har satt in och sågat till Ikeagarderober och sedan har vi beställt luckor och handtag från Pickyliving då vi inte gillade dem från Ikea. Mycket bra tips måste jag säga om man inte vill lägga en förmögenhet på designgarderober! Sedan har Snickarna specialbyggt den stege och en guldstången som går mellan garderoberna. SÅÅÅ NÖJD!

Väggfärgen heter Elephant Breath från Farrow and ball men jag blandade den i ett annat märke för att få den halvmatt då alla FB färger är matta. Soffan kommer från The Sofa Store, puffen från Jotex, mattan från någon webbshop som jag inte kommer ihåg namnet (googlade rosa matta), spegeln  är från In och Finn (gammal), gardinerna är måttbeställda, lampan beställde jag från Confident living och tavlan är från Albin Albinini.

STORA BADRUMMET FÖRE

STORA BADRUMMET EFTER    

Okej här kommer vi till den största renoveringen och det var det stora badrummet. Vi hade bestämt innan att vi INTE skulle renovera detta rum då det inte direkt är gratis att renovera badrum och speciellt inte när de är 17 kvm. Men efter att ha renoverat allt annat och massa tjat från Alex så bestämde vi oss för att renovera även detta. Jag har i stor sett bestämt allt själv och planerat tillsammans med projektledaren. Badrumsmöbeln, spegeln, lamporna är specialdesignade. Valde även samma handtag som inne i garderoben då jag älskar dem. De kommer från BB-sweden och beställde även dem på Picky Living.

Väggfärgen är en färg som heter Peignoir från Farrow and ball men som vi blandat i ett annat märke då det måste vara blank vattentålig färg i badrummet. Ni förstår inte hur många gånger vi fick blanda om och hur många märken vi provade innan det blev rätt. Först fixade snickarna färgen när jag var bortrest och jag kom hem till ett babyrosa badrum. KAOS! Jag ville verkligen ha den där Fina grå/beige/rosa men det funkade inte. Tillslut gick jag till färgaffären med originalfärgen och så fick de blanda när jag var på plats och provmåla tills det såg ut som min färg. Så glad att jag inte gav upp för tycker denna grå/rosa är perfekt! Kan säga att det absolut svåraste under renoveringen har varit att välja just färgerna och få dem matcha ihop.

Ja men det var del 2 av min house tour. Kolla del 1 här och vill ni se ännu mer noga så kolla min house tour på video nedan.

 

 

5 kommentarer till “HOUSE TOUR DEL 2 – FÖRE- & EFTER BILDER”

  1. Wow vilken fin lägenhet du har!!! 😍❤️
    Jag håller på och inreder min nya lägenhet och indrar var du har köpt den fina fönsterlampa som du har i vardagsrummet? ☺️✨

  2. Wow! Jättefin lägenhet som är jättefint renoverad!!! 😍 Alltså badrummet 😍 Och va härligt med Walk in closet!
    Har en liten annorlunda fråga/ fundering, hur stor är lägenheten alltså i kvadratmeter, har fått känslan av att den är rätt stor blev därför lite nyfiken 😊😊

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar