Annons
Annons


HJÄLP, JAG HAR EN ÄTSTÖRNING!


SVAR PÅ KOMMENTAR

Hej ida du är en stor inspiration för mig. Jag har en ätstörning vilket jag har haft sen i somras nu.. Jag svälter mig själv med runt 500-700 kalorier per dag plus gymmar ca 2 ggr i veckan. Många vet nog om att jag har en ätstörning men jag har bara berättat för 1 person..

Annons

Vet att detta inte är bra men vågar inte ta hjälp. Mitt självförtroende är lågt och mina krav på mig själv är väldigt höga. Vad kan jag göra?

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar <3 Vad tråkigt att höra att du svälter dig själv. Din kropp behöver 3 gånger så mycket energi/dag bara för att gå runt så snälla fina du ta tag i det här problemet innan du skadar din underbara kropp! Tala med din familj, bästa vän eller skolsköterskan/läkaren och få professionell hjälp så snart du kan. Känn ingen skam utan våga sök hjälp, du är inte ensam om det här! Kroppen kan ta så mycket stryk av en ätstörning och det är inte värt det. Herregud, tänk vad mycket annat underbart det finns i livet att lägga fokus på än att bry sig om kalorier!? Jobba istället på din självkänsla varje dag och säg minst 3 bra saker om dig själv. Jag är vacker. Jag är stark. Jag är underbar. Säg det så många gånger tills du verkligen känner att du menar det och känn tacksamhet för att just du får chans att vara på denna fantastiska jord med din fina starka kropp. Du är unik och kroppen är det finaste du har och du ska vårda den med kärlek och ge den det bränsle den behöver för att gå runt.

Jag skickar massa energi till dig! Kramar ♥

remind yourself

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar