Annons
Annons


HITTA EN TRÄNINGSKOMPIS!


Godmorgon darlings! Jag tänkte vi skulle köra ett “hitta en träningskompis”-inlägg igen, det var så uppskattat sist! Vet att många tycker det är lättare att komma igång (och fortsätta) med träningen om man har en peppkompis och kan pusha varandra. Oavsett du vill ha promenadsällskap, gymkompis, någon att gå och simma med eller någon att gå ut och springa med så kan du leta efter det här!

Annons

Tänker att ni skriver en kommentar med vilken stad ni bor i först så man ser det direkt, sen vilken typ av träning ni vill köra och er mailadress såklart så andra kan höra av sig till er 🙂

Kör hårt!

12 kommentarer till “HITTA EN TRÄNINGSKOMPIS!”

 1. MALAGA/MARBELLA
  Hej!
  Ida Ohrt heter jag, är 26 år och bor på spanska solkusten. Jag älskar träning både med och utan vikter, jag har mest tränat med PT under många år men skulle gärna hitta någon träningskompis som jag inte behöver betala för att peppa mig ;). Jag springer också en del (men långsamt), springer mitt första maraton nästa vecka – Malaga maraton. Jag har bil så jag kan röra mig fritt i Malaga/Marbella området. Jag tränar gärna hårt och länge men gillar också att ta träningen med en klackspark, det-blir-vad-det-blir style. Promenader är rätt gött ibland. Mailadress: [email protected]

 2. MALMÖ
  Victoria, 18 år och tränar CROSSFIT, var mer aktiv förr men på grund av mycket plugg och problem hemma har jag börjat tappa lite. Hade gärna velat komma igång vilket jag tror hade underlättat med en buddy som inte bara vill gå på färdiga pass utan även på opengym, t.ex. håltimmar, sovmorgonar eller direkt efter skolan. Besvara min kommentar så skriver jag mailadress. 🙂

 3. Lina 22 år Stockholm
  Hej!
  söker en härlig träningskompis som gillar att träna mycket & ofta. Tycker det är extremt kul med kost & hälsa också, ( min sambo blir tokig på alla nötter, linser, bönor m.m som tar upp ca hela skafferiet ;))
  Är öppen för all typ av träning & är väldigt öppen för att testa nya typer av träningsformer.
  Då min dröm är att bli polis så småningom så har jag fokuserat på att gå ner några kilon & bygga upp en stark kropp för att klara av allt vad polisyrket innebär.
  Vore så himla kul med svar från någon/några av er! =)
  [email protected]

 4. Karlstad. Styrketräning och jag är även öppen för andra träningsformer/ egna pass för både styrka och kondition.

 5. Felicia, 20 år // Malmö // Löpning + lite styrka (kör inga maskiner, utan med kroppsvikt, boll, hantel, lösvikt) // SKRIV PÅ INSTAGRAM: @feliciahelm om du tror att vi matchar 🙂

  Övrigt om mig: jobbar lite då och då som vikarie, bor i en bostadsrätt med min sambo, gillar inredning, gillar mat, vara ute i naturen, dricka ett glas vin ibland, fota, trixa med instagram etc. Jag är sjukt glad och rolig

 6. 35 årig mamma som vill komma igång med träning. Jag har träningskort på actic, Hallonbergen. Letar workout buddy för styrketräning, pass och promenader 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar