Annons
Annons


HEMMATRÄNING FÖR BEN RUMPA (FUNKAR ÄVEN FÖR GRAVIDA)


SQUATS

STATISKA UTFALL

HÖFTLYFT

ENBENSHÖFTLYFT

GRODAN

BENLYFT ÅT SIDAN

TRÄNINGSPASS BEN & RUMPA
15 squats
15/sida statiska utfall
15 höftlyft
15/sida enbenshöftlyft
15/sida grodan
15/sida benlyft sidan
X 3

Annons

God morgon älsklingar! Äntligen kommer här ett nytt Gif-träningspass som passar perfekt att köra under semestern då man inte behöver något gym. Detta funkar även för mig som är gravid och säkert för många andra som också är gravida. Har man problem med foglossning så var försiktig med utfallen. Viktigt att man håller höften rak och har stöd i bålen. Sedan får man känna efter om man kan/vill ligga på rygg. För mig funkar det toppen.

Tycker man passet är för lätt så lägg till vikter eller använd gummiband. Man kan även öka antal varv och reps. Tycker man det är för jobbigt så minska antal reps/övning. 

Hoppas ni gillar passet! Puss, I

 

4 kommentarer till “HEMMATRÄNING FÖR BEN RUMPA (FUNKAR ÄVEN FÖR GRAVIDA)”

 1. Ska testa :). Startade dagen med att ställa klockan på 5:30 idag för 18 minuters yoga. Kändes riktigt skönt att få vakna upp så. Sedan går jag en PW varje kväll på ungefär 60 min, så jag får ihop minst 10000 steg varje dag. Utöver det kör jag ett högintensivt träningspass med en app jag hittat. Tycker kroppen reagerar bra på detta, men blandar ofta in dina övningar med :).

  1. Grymt! Yoga är såå skön start på dagen 🙂 Hoppas du fick härlig energi som hållt i sig idag? Kram!

 2. Hej Ida!

  Alla dessa övningar som du lägger upp som man kan göra hemma , inklusive dem övningar som du laddade upp innan din graviditet. Vad kan man förvänta sig för resultat? (Utan vikt)
  Jag personligen tränar inte så ofta men skulle vilja göra det. Jag tycker om att träna hemma, inte på gym. Mitt mål är inte att bygga upp värsta musklerna utan mer att få t.ex ”spänd” mag och ben osv. (hoppas du förstår min förklaring trots att den är dålig)

  Tack på förhand!

  1. Hej fina! Jag förstår frågan, tar med den till ett Q&A-inlägg längre fram. Hoppas det är ok 🙂 Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar