Annons
Annons


HEJ VÅREN


Nu är jag äntligen i mål och alla inspelningar är klara. Nu är det bara en trevlig kväll med tapas, dans och härligt sällskap tillsammans med teamet och Sara kvar innan vi imorgon drar tillbaka till kalla Sverige.

Annons

Även fast livet är helt underbart här så längtar jag hem. Min pojkvän, vänner, rutiner, Pole Dance, klienter mm. Sedan känner jag att våren är på G nu och det är ju bästa tiden på hela året i Sverige.

Har endel spännande projekt på G under våren och där bland 2 stora träningsvenet som jag kommer hålla i. Jag kommer att hålla i träningspass och det kommer även att vara en grym kostföreläsning + en grym goodiebag till alla deltagare. Jag är supertaggad och hoppas på att få träffa några av er? 🙂 Mer info kommer inom kort!

English: Finally i´m done and all recordings are completed! Now it´s just a fun evening with tapas and dance with the team and Sara left before we head back to cold Sweden tomorrow. Even fought life is absolutely fantastic here, I long home. My boyfriend, friends, Pole Dance classes, routines, clients etc. 

Gonna miss the beach.

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar