Annons
Annons


HÄR KOMMER EN SEGERDANS


youtube

12 kommentarer till “HÄR KOMMER EN SEGERDANS”

 1. Hej bästa Ida!
  Undrar vad som är bäst, att antingen:
  Köra ett längre stenhårt pass med både cardio och styrka eller:
  Dela upp träningen. T ex ut på pw/löprunda på morgonen och styrka på kvällen?
  Hjälp snälla, vill få ut så mycket som möjligt av min träning. Kram!

  1. Hej fina! Dela upp träningen är alltid bäst och du kommer orka ge mer på träningen om du delar upp det med vila mellan. 🙂 Kram Ida

 2. Du är SÅÅÅÅÅÅÅ värd detta pris! Du har en sjukt inspirerande blogg och det behövs vettiga människor som tar ner folk på jorden speciellt när det kommer till kost! Grymt!!
  Stort grattis!!

  Kram på dig

 3. Hej! Stort grattis till priset det har du förtjänat!
  Jag har några frågor jag behöver hjälp med. Har svårt att hålla mitt träningsschema tyvärr!
  Brukar träna måndag och tisdag, onsdag är vilodag sen är de meningen att träna Torsdag och fredag också helgen vilar jag. Alltså 4pass i veckan. När jag får till de så mår jag så bra av det upplägget. Men på sistone så har jag svårt att få till de sista två passen… Känner mig omotiverad och lat och ibland blir det inget mer på resten av veckan. Hur ska jag tänka när det blir så??
  Har en fråga till ang magträning. Känner att min midja är lite bredare är hos andra dock inget som direkt märks men funderar då på hur jag ska träna midjan? Vågar jag träna sidomusklerna eller blir jag ännu bredare? Vill tillägga att jag är normalviktig och hyfsat tränad. 57kg 1,68cm lång.
  Har väldigt lätt för att få armmuskler lägger inte så mycket krut på det. Har lite av en pojkfigur då jag är bred över axlarna och smalare över höfterna. Tränar mest ben och mage just nu. Gör jag fel? Syftet är att få mer timglasfigur och mindre pojkfigur. Hoppas du förstår mina frågor! Tack på förhand!

  1. Hej och tack snälla 🙂
   Jag förstår och det är bara att bestämma sig för att gå och träna innan och inte känna efter/tänka så mycket. Jag har bestämt att jag varje morgon ska köra yoga, men varje morgon när jag vaknar tänker jag en kort sekund att nej fan jag skiter i det idag, men sedan säger jag till mig själv att NEJ du ska yoga för det känns så bra efter vilket det också gör. Haha så bestäm dig och gör bara! Du kommer komma in i det. Sedan om du har möjlighet så boka träning med en kompis. Det blir svårare att vaboka då 🙂

   Jag förstår och jag tycker inte du ska undvika att träna mage/sidan av magen för jag tror inte det kommer spela så stor roll. Vad man kan göra är att bygga på rumpa/ben och axlar vilket ger en illusion av en smalare midja 🙂 Lycka till Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar