Annons
Annons


HAPPY STOMACH


IMG_9934-0.JPGInflamino – HERE // Chlorella – HERE // Glutamin – HERE //LactoVitalis – HERE // Aloe vera – HERE

Wohoo äntligen har mitt paket från Holistic kommit. Var lite kris där då nästan allt var helt slut, men nu jäklar.

Annons

Det ni ser ovan är det jag använder dagligen och bästa receptet för att hålla magen i bra skick.

English: Wohoo finally my order from Holistic is here. I use verything you see above everyday and it´s the best recipe to keep my stomach happy. 

(Inlägg i samarbete med Holistic)

6 kommentarer till “HAPPY STOMACH”

 1. Hej Ida!
  Jag måste bara säga att jag älskar verkligen din blogg! Jag är 14 år & älskar allt som har med träning att göra. Du är mer eller mindre min stora förebild & varje dag läser jag din blogg & får väldigt mycket motivation & inspiration. Länge har jag jämfört mig med alla mina kompisar (typiskt för tonåren, man hittar alltid en massa fel) & jag har tyckt att jag inte duger pga min kropp framför allt. Tack vare dig, vad du skriver & dina fina svar på kommentarer så får växer mitt självförtroende, jag blir mer nöjd med mig själv, för jag är jag. Så stort tack för allt du gör! Önskar det var fler som tänker som dig, med hjärtat!
  Nyss har min mamma handlat Holistic Strandnypon. Såklart blev jag överglad i & med att du har produkter från just Holistic. Så både jag & min mamma har en fråga, hur använder man det?, hur ofta?, & vad är det till för? Skulle blivit superglad för svar! Tack!
  Kram Cornelia

 2. Hej Ida!
  Jag har ett litet (stort) problem och det är att min mage sväller upp precis hela tiden. Jag har provat utesluta gluten i en vecka (däremot kanske det var för lite jag vet inte, men tycker ändå man borde märka skillnad) men det hjälpte inte. Magen blev trots det lika stor som en ballong. Däremot vet jag sedan innan att jag är lite överkänslig mot gluten så jag försöker utesluta det ändå. Men vad kan det vara för någonting? Känner mig gravid precis hela tiden och det är så jobbigt! Rekommenderar du att jag tar produkterna ovan för att det kanske hjälper? Vet att du har skrivit flera inlägg om gluten och holistic, men vad rekommenderar du att jag börjar med om jag ska använda mig av Holistics produkter? Eller hjälper inte det mot just svullen mage? Vet inte vad jag ska ta mig till..

  Tack för en bra och inspirerande blogg! Kram

  1. Hittade inlägget ang. produkterna! Sorry är lite ny i hälsa världen hehe och hittade precis till blogg!! Älskar den redan, massa massa inspiration 😀

   Men jag skulle gärna vela veta vart du först fick höra om de här produkterna? Och om det var några biverkningar i början eller om du såg resultat närstan med en gång?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar