Annons
Annons


GRYMT BRA SMINK!


Jag måste bara säga 2 STORA TACK till Apoteket Hjärtat... 1. Tack nr1: ni räddade min dag! Mitt bagage försvann på vägen hem från NYC och hade därför inget smink. men innan semestern så fick jag hem ett härligt paket med smink från deras nya märka Apolosophy som jag använde idag. 2. Tack nr2: WOW vad [...]

Jag måste bara säga 2 STORA TACK till Apoteket Hjärtat

1. Tack nr1: ni räddade min dag! :) Mitt bagage försvann på vägen hem från NYC och hade därför inget smink. men innan semestern så fick jag hem ett härligt paket med smink från deras nya märka Apolosophy som jag använde idag.

2. Tack nr2: WOW vad bra smink! Jag är helt förälskad i concelern, foundation, puder, rouge och läppstift! Det ska jag absolut fortsätta att använda! Ser fram emot att testa resten av kollektionen!

Annons
English:  I just have to say 2 BIG THANKS to Apoteket Hjärtat
Thanks nr1: You saved my day! :) My luggage disappeared on the way home from NYC, with my daily makeup in. But before the trip I got a package of makeup home from Apolosophy that I used today.
Thanks No.2: WOW what a great makeup! I’m totally in love with the concelern, foundation, powder, blush and lipstick! I will definitely continue to use it! Looking forward to try the rest of the collection!
Kommentera | Translate


Annons
Laddar