Annons
Annons


GOTT NYTT 2016


IMG_0579.JPGIMG_0583.JPGIMG_0582.JPGIMG_0584.JPGIMG_0588.JPGIMG_0586.JPGIMG_0585.JPGIMG_0581.JPGIMG_0580.JPGIMG_0578.JPG

GOTT NYTT ÅR mina finaste älsklingar! Jag känner redan nu att 2016 kommer bli helt magiskt! Wohoo!

Igår firade jag och Alex tillsammans med Natasha och Christian och det var så himla mysigt! C lagade den godaste maten ever och det blev hummer (halloumi för mig) till förrätt, Torsk med potatis/palsternackspure till huvudrätt och en magisk Gino till efterrätt. MUMS säger jag bara! Vi spelade kort och bara hängde! En perfekt nyår helt enkelt!

Annons

Vill ni se video från kvällen hittar ni den HÄR! Puss, I

22 kommentarer till “GOTT NYTT 2016”

 1. Gott nytt är fina Ida!! Jag tänkte bara på en sak, dricker du alkohol? Själv har jag valt att oftast avstå det och jag mår väldigt bra av det, intressant att se hur du tycker och tänker om detta?

 2. Ja 2016 kommer bli toppen 🙂
  För min del gäller ett sockerfritt bra träningsår!
  Drar igång januari med en roligt utmaning:
  ”10 000 kettlebells svingar på 30 dagar”
  Någon som vill haka på? 🙂
  Kika in på bloggen för att se hur det går för mig 🙂

 3. Hej Ida!
  Jag har en träningsfråga åt dig 🙂
  Jag tittade på din youtube-video ”träna inre magmusklerna” och jag känner av mina inre magmuskler som du beskriver där i övning 1 men jag har väldigt mycket svank och hur mycket jag än spänner och försöker pressa magen i golvet så tar jag mig inte ner. Finns det något sätt att träna bort sin stora svank på? Kan det vara skadligt för ryggen med just mycket svank?

  Kram Ida

  1. Hej Ida! Nej har du aktiverat magmusklerna så är det ingen fara. Vi alla ser olika ut och jag har också i vissa lägen svårt att pressa ner svanken trots att jag spänner magmusklerna då mitt skelett är ivägen. Kramis

 4. Hej Ida! Vill bara börja med att säga hur grym du är! Med träning och med din Youtube Kanal!

  Det jag undrar är om man kan kontakta dig på något annat sätt än på din blogg och på youtube? Typ mejl eller något om man vill ställa frågor lite mer anonymt.

  Sen vill jag gärna ha bra tips på jobbiga magövningar som riktigt bränns efter några set. Menar då magövningar som man kan göra helst på gymmet men gärna hemma också. Sen om du har bra tips på vad man kan göra åt hälsporre? Om du vet något om det så skulle jag bli jätteglad verkligen! Jag har så stora problem med min fötter/vader/knän och har fått hjälp med olika ilägg som inte har hjälpt alls!

  Ha en fortsatt bra kväll, KRAM❤️

  1. Hej Jonna och tack snälla vad glad jag blir! Jag har en mail ([email protected]) men där svarar jag bara på jobbmail. Har man frågor om träning mm så är det bäst att kommentera här, youtube eller instagram.

   Jag har lagt upp alla mina favoritmagövningar på youtube och fler är på g. La även upp bild på en av mina favoriter (Crunch på rulle) förra veckan. Har du testat den? Tyvärr så har jag inga bra tips på hälsporre. Har du någon duktig naprapat du kan gå till? Oftast har de bäst tips 🙂 Kramis

   1. Jag mejade dig men du behöver inte svara där 🙂

    Jag testade den övningen med rullen men det kändes lite konstig, jag kanske inte gick ner med huvudet och magen tillräckligt.

    Jag har ingen naprapat och hur kan han/hon hjälpa mig? Jag är inte så insatt i detta haha? Kramis?

    1. Oki jag förstår, oftast brukar det vara att man inte ”juckar” bäckenet tillräcklig. Ännu mer crunch och sträva efter att revben ska möta pubisbenet 🙂

     De kan allt om kroppen och antagligen så belastar du kanske något fel, är för svag eller så kan något sitta knas. De kan behandla och hjälpa med övningar 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar