Annons
Annons


GOOD MORNING


IMG_7031.JPG

God morgon mina hjärtan! Sitter här med den sjukaste träningsvärken i rumpan. Var på gymmet själv igår och körde och jag fick typ krypa hem efter 😀 haha. Gick riktigt bra och känner att jag fick grym kontakt. Träningen har gått mycket bättre efter att jag besökte min naprapat Kjersti förra veckan. Kände mig riktigt låst i kroppen efter alla flygresor, men efter Kjerstis behandling så känner jag mig som en ny människa, hon är bara BÄST! Bor ni i Sthlm och behöver en naprapat så kan jag varmt rekommendera henne – ni hittar henne HÄR! Nu ska jag iväg på möte och planera Thailandresan tillsammans med Josefine och Anna. Bara 13 dagar kvar tills vi åker nu och jag längtar så sjukt mycket! Hörs senare! Puss, I

Annons

(Sedan vill jag också bara säga då det är många som frågar om tävlingen om Nikon kameran… Den är avslutad och jag har skickat in mina 3 favoriter (fast det var så svårt att välja så jag valde 4st) och nu kommer Nikon att välja en av de jag skickade in. Kommer posta vinnaren så snart jag vet så håll ut :))

//English: Good morning sweeties! My butt is so sore today after yesterdays leg and butt workout. I got so good contact and my training. The training has gone much better after I visited my chiropractor Kjersti last week. Felt really locked in the body after to much traveling, but after Kjerstis treatment, I feel like a new person! She is just the best! Now I will go on a meeting with Josefine and Anna and plan our workout trip to Thailand. talk to you later. Love, I

10 kommentarer till “GOOD MORNING”

  1. Hej Ida tack för jätte bra insperation alltid kul att läsa din blogg! Jag har en fråga om du skulle kunna tipsa om olika yogamattor, vilken har du? Skulle vara kul att veta! Och vad tycker du om foamrollers om du använder dig av en och om det är värt det osv. kram! 🙂

    1. Hej! Jag använder i dagsläget en från Casall som jag tycker är toppen och kan verkligen rekommendera 🙂
      Jag rullar inte så ofta på foam roller men har en här hemma. Jag får bättre resultat av stretch så jag kör på det istället 🙂
      Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar