Annons
Annons


GIVE SOME LOVE


yoga

Annons

Godmorgon mina hjärtegull! Jag känner så mycket kärlek idag och jag vill ägna detta inlägget åt att boosta självkänslan. Det är så viktigt att inte döma sig själv för hårt och att komma ihåg att ge sig själv beröm då det är ofta man glömmer bort det.

Som ni kanske förstår så tar jag väldigt mycket bilder på mig själv då det är mitt jobb. Vissa dagar kanske bilderna blir fantastiska  men vissa dagar känner man sig inte alls på topp och vill bara gå och gömma sig under en filt. Dock måste jag oftast fota varje dag även hur jag mår och att se sig själv på bild i olika vinklar är inte alltid kul då det ibland dyker upp veck, fula miner och konstiga kroppsformer som man aldrig sett innan. För några år sedan så hade jag blivit helt förstörd om jag hade sett bilden ovan (med ett litet veck på ryggen) och straffat mig själv med ett extra träningspass och/eller att inte äta. Idag så ser jag bara en fin och frisk männsikokropp och bryr mig inte ett skit om vecket (som skulle kunnas ta bort med Photo Shop hur lätt som helst) och det tror jag är för att jag dagligen övar på min självkänsla.

Så nu tycker jag vi alla tar några minuter och säger minst 10 bra saker till oss själva. Det är så viktigt! Brukar ni göra det ofta eller glömmer ni att ge er själva beröm? Tycker ni om er själva eller dömer ni och trycker ner er själva? Berätta för mig och varandra ♥

//English: Sorry, use google translate for this one ♥

31 kommentarer | Translate


Annons
Laddar