Annons
Annons


GIRL POWER NIGHT


Igår var jag på en supermysig tjejkväll hos Casall. Det bjöds på middag och andra godeheter och vi pratade oavbrutet om träning. Så fantastiskt underbart att umgås med människor med samma stora intresse och passion för hälsa och träning.

Annons

Hade kunnat hänga hela natten med dessa brudar men sängen och en ny arbetsdag väntade. Tack Casall för en trevlig kväll!

English: Yesterday I was invited to dinner by Casall. We where a bunch of strong girls who talkt incessantly about health and training. LOVE it! Could have stayed all night but my bed and a new day at work was waiting… Thank you Casall for an awsome evening!

GirlPower! Sara, Andrea, Elin, Maxinne, jag Molly & Alexandra.

4 kommentarer till “GIRL POWER NIGHT”

  1. Gud vad fin du är Ida! Älskar din nya hårfärg! Sedan måste jag ge dig credd för att du alltid länkar andra bloggare och även dina läsare varje vecka. Känns som att alla andra bloggare är så ego och rädda för att dela med sig. Har sett dig på bild hos andra bloggare och de länkar inte och länkar aldrig andra varken på insta eller blogg. Att du gör det visar på en självsäkerhet och en ödmjukhet. Tack för all träningsinspiration du ger varje dag! <3 Kram, En trogen läsare

    1. men å tack snälla fina vad glad jag blir 🙂 Ja för mig är det solklart att länka andra som jag har träffat och som är med på bild, varför skulle man inte egentligen? Vet att väldigt många stora bloggare inte gör det och egentligen förstår jag inte varför? Ger man kärlek så kommer man förr eller senare få tillbaka det 🙂

  2. Hej, jag är en 16-årig tjej som nyss börjat gå på gym. Jag tycker det är kul men jag undrar om du har några tränings- och kosttips för att uppnå ett bra resultat av gymmet och må bra? Skulle vara jättetacksam för svar:)

    1. hej! Du hittar tränings och kosttips i hela min blogg som du kan använda så ta dig en titt och kolla på mina youtubefilmer där du hittar massa övningar 🙂 Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar