Annons
Annons


GILLAR INTE 3


God Morgon!

Blev inget bloggande igår då jag inte var hemma och mitt internet på mobilen funkar inte eftersom jag har 3 som strular som jag vet inte vad! Irriterande!!!

Har precis fått i mig frukost och ska direkt sätta mig och plugga vidare innan det är dags att gå till skolan och öva inför det praktiskaprovet med några trevliga pojkar i min klass. Efter det ska jag direkt ut till Vallentuna och undervisa. Tävling på lördag för mina elever så det är tävlingsrundor som gäller 🙂 En dag med full fart minst sagt!

Annons

Frukost: Havregrynsgröt med keso, äpple och kanel + 1 ägg.

Kommentarer till “GILLAR INTE 3”

  1. Hej Ida.
    Du som läser till PT?
    Vad säger du om kcal och LCHF.
    Spelar kcal intaget stor roll?

    Tack för en bra blogg iövrigt:)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar