Annons
Annons


GÅRDAGENS TRÄNING


God Morgon vänner och välkommen underbara fredag! Det är helt galet hur fort veckorna går!

Igår var jag på Poledance träning på StudioDQ igen. Just nu håller vi på att öva på trick som jag har så himla svårt för.

Annons

Jag känner mig som en tvärtommänniska på Poledanceklasserna. Alla trick som de flesta tycker är lätta, tycker jag är svåra och de trick många har svårt för tycker jag är lätta. Sedan har folk problem med fästet om de är för svettiga medan jag har problem med fästet på kroppen för att jag är för torr. Haha igår var det så kallt i salen vilket gjorde att jag var snustorr så hade inget fäste alls. Fick tillslut smörja in mig med hudkräm och då satt jag som klistret 😀

I alla fall var det superkul och stannade kvar efteråt med mina fina Polevänner som jag lärt känna. Så himla fina tjejer! Efter klassen stretchade vi och jag fick även lära mig ett trick i Hoopen…

Kommentera | Translate


Annons
Laddar