Annons
Annons


GÅRDAGENS PT-PASS


God Morgon!

Kunde sova länge idag men vaknade av mig själv vid 7.00. Har ju blivit van med att gå upp runt 6.00 nu så lika bra att fortsätta för jag gillar tidiga mornar 🙂

Min PT/klasskompis gjorde ett bra jobb igår då jag känner att en sjukt tung träningsvärk kommer smygandes sakta. Passet min PT lagt upp igår såg ut så här.

Annons

UPPVÄRMNING: Cykel 10 min.

BEN:

KNÄBÖJ: 20kg x 10 reps, 30kg x 10 reps 30kg x 10 reps.

UTFALL (hantlar 16kg): 3 x 20

LÅRCURL (25kg): 10 x 3

BRÖST:

Jag körde SUPERSET MED HANTELPRESS + ARMHÄVNINGAR. (Superset går till att man kör 2 övningar i rad innan man får lite vila.)

Körde 10 reps med 10 kg hantlar och gjorde direkt armhävningar från tårna. Tror det blev 20 st första varvet sedan 9 och sedan 10. Grymt bra övning!

MAGE/HÖFTBÖJARE:

SUPERSET MED RAKA KRAMPLYFT + DENNA HÄRLIGA ÖVNING —>

Detta pass ger härlig träningsvärk i framsida lår, rumpa och bröst! 🙂

Kommentarer till “GÅRDAGENS PT-PASS”

  1. Hej Ida!
    Det här kanske inte är den roligaste kommentaren att svara på men jag tänkte att eftersom du läser till PT nu så kanske du har lite grymma tips 😉 Det är så att jag går på gymnasiet och läser en kurs som heter hälsopedagogik, och vi ska planera, genomföra och utvärdera ett eget projekt inom ämnet ”hälsa”. Det kan handla om psykisk, fysisk eller social hälsa. Men själva syftet är att göra ett arbete där vi förbättrar något inom vår hälsa, som att t.ex förbättra konditionen, äta bättre etc. Mitt problem är bara att jag inte riktigt vet vad jag skulle vilja göra. Jag är extremt intresserad av kost och träning. Har dock redan genomfört ett projekt med fokus på träning, därför vore det kul med kost-tema. Men eftersom att jag redan är så pass intresserad av kost och äter så bra man kan (enligt mig själv och min kropp) så vet jag inte vad jag kan förbättra (äter inga sötsaker what so ever, mycket proteiner och bra fetter genom keso, kvarg, feta, ägg, tonfisk, lax, kyckling och undviker pasta/potatis/ris/bröd och äter hellre quinoa, råris, bulgur, havre/råggryn och får samtidigt i mig väldigt mycket frukt och grönt, samt äter 5-6 mål om dagen) Tycker att mitt kostupplägg funkar väldigt bra tillsammans med min träning (tränar styrka/dans/konditon 5-7 dagar i veckan) och trivs bra med det, vet då inte vad jag kan förbättra? Har du något tips på vad jag skulle kunna göra/förbättra kring min kost eller annat inom ämnet hälsa i detta arbete? (det ska hålla på i ca 10 veckor) Vore super tacksam för svar!
    Kram på dig Ida! 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar