Annons
Annons


GÅRDAGENS POLE DANCE TRÄNING


Igår var jag och tränade Pole Dance på StudioDQ. Fick börja träna på ett sjukt snyggt men svårt trick. Från en kast/snurr skulle vi trycka upp oss direkt i en ”Handspring” (se filmen nedan) utan att nudda golvet innan. TUNGT!

En vanlig handspring…

Igår fick vi dock ta en liten knuff från golvet som hjälp och då klarade jag det faktiskt, men målet är att sätta den korrekt utan att nudda golvet innan sommaren.

Superkul klass igår och längtar redan till nästa 🙂 Efter stannade jag kvar och stretchade lite. Rumpa, höfter, axlar, bröst och splitt.

Stretchade splitt mot väggen igår. Flashbacks från balettakademien 😀

Annons

Kommentarer till “GÅRDAGENS POLE DANCE TRÄNING”

  1. Hej Ida! Jag behöver verkligen hjälp… Sommaren närmar sig och jag vill verkligen få en snygg sommarkropp. Jag borde ha börjat träna för länge sedan, men då jag kämpat mot depression så har det inte varit så lätt att fokusera på träningen. Jag äter nyttigt och är smal, men jag har inga muskler och jag är dallrig och slapp i hela kroppen. Jag vill träna, men jag är jättedålig på det och jag vet inte vilka övningar som är bra och hur man bygger muskler. Jag har tillgång till gym, men inte någon pt då det är för dyrt. Jag är bara 14 år. Jag skulle bli så tacksam för svar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar