Annons
Annons


GALNASTE POLE DANCE KLASSEN EVER!


Igår var jag med om den sjukaste Pole Dance upplevelsen ever! Googlade upp en Pole Dance Studio som heter S Factor. Kontaktade dem och bokade upp mig på en klass. De berättade att deras ställe var lite speciellt då de inte har speglar i någon sal utan endast vill att man ska gå efter känsla och inte kolla sig i spegeln hela tiden, så som tjejer tenderar att göra.

Bra tänke jag, kan ju vara roligt att testa?! När jag kom dit så kom jag in i ett nersläckt rum med levande ljus, fåtöjer, kuddar mm. Fick reda på att jag var den enda personen som skulle delta på klassen, alltså 1,5 timmes privatlektion. Puh!

Läraren kommer in som är en kortklippt kvinna runt 45år. Det första hon gör är att be mig släppa ut mitt hår för hon vill att jag ska känna det under hela klassen? OK jag gör som hon säger…

Vi börjar med en ca 45 min lång, flowig uppvärmning som var blandat med, stretch, rörelser och styrka. Den var riktigt skön och det pågick utan att stanna en enda gång. Svetten bara rann. Påminnde om några av mina dansklasser under Balettakademien. Den enda skillnaden var att min lärare nu bad mig spana in mina kurvor, rumpa och känna på mina innerlår och hon stönade även högt under hela klassen då hon tyckte jag gjorde något bra. Haha SCAARY! 

Efter uppvärmningen körde vi igenom några trick och snurrar och hon lärde mig in och utgångar ur tricken vilket var väldigt bra. Fick avsluta med att improvisera en hel låt för min lärare. Fantastiskt härligt var det, men jag var fortfarande lite skraj för min hmm… galna lärare!

Annons

11 kommentarer till “GALNASTE POLE DANCE KLASSEN EVER!”

 1. Gud, din blogg är så inspirerande! Jag blir sjukt sugen på att träna. Jag har själv alltid varit intresserad av hälsa & träning och har alltid gillat att inspirera andra. Nu tänker jag försöka och gjorde mitt första ”hälsa”inlägg på min egen blogg! Jag hoppas att i slutändan kunna inspirera folk på samma sätt som du inspirerar mig!

  Inlägget på min blogg: http://mefashionandmyself.blogspot.se/2013/07/blog-post.html#comment-form

 2. Hahah underhållande inlägg! Måste säga att du har en grym blogg. Läser tränarprogrammet i universitetet och är alltid lite skeptisk till vad alla träningsbloggar vill säga, men du är grym! Första bloggen jag någonsin har följt;)

  Vill även fråga, är turkisk yoghurt bra att äta? Får frågan jätte ofta om det är OK att äta turkisk yoghurt till maten (som tzatziki), då jag själv äter det väldigt ofta. Ibland blandar jag turkisk yoghurt med kvarg för att få det mer proteinrikt. Frågan är ju då om det är nyttigt/onyttigt att äta det ett par gånger i veckan.

  Hade så kul i LA!:)

  1. Tack vad glad jag blev av din kommentar! <3 Kul att du också är inne i träningsbranschen. Världens bästa yrke! 🙂 Naturell turkisk yoghurt är kanon och det kan du absolut äta några gånger i veckan. vill man ha mer protein kan man som du säger blanda i kvarg. Kram Ida

 3. Tack för ett otroligt kul inlägg! Fick mig ett gott skratt så här på morgonkvisten!:) Vill också tacka dig för en fantastisk blogg med massa inspiration och motivation. Visst har vi valt världens bästa yrke!? Finns inget bättre än att vi tjejer kan stärka och inspirera varandra till en hälsosammare livsstil! Ha en helt magisk resa och njut dagarna till fullo! Stor kram från en trogen läsare!

  1. Åh tack snälla för din kommentar, den värmde verkligen <3 Ja världens bästa yrke, så kul att kunna hjälpa människor mot deras mål 🙂 Tack det ska jag och inspirera på! Kramar Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar