Annons
Annons


GALEN FREDAGSFYS


yoga6yoga5yogayoga1yoga4

På bilderna ovan ser ni den verkliga Ida 😀 haha.

Igår hängde jag på gymmet med Alex i typ 2 timmar. Var inte världens mest effektiva pass men oj så trevligt vi hade och tillslut lyckades jag ändå skrapa ihop några övningar 😀 Ibland är det bara så härligt att gå till gymmet och vara helt oplanerad och bara ta det som det kommer och snacka massa skit och göra lite galenskap där mellan.

Annons

Perfekt fredagsträning!

//English: Yesterday I was at the gym in 2 hours with Alex. It was not the best workout ever but finally I got together some good exercises. Sometimes its just nice to hang out in the gym with friend and talk 🙂 Haha.

10 fron squats 20kg X 6

Superset: 10 straight dead lifts + 12 hip lifts 50kg X 3

10/side one leg dead lift 16kg X 3

10 back raises 10kg + 15 side walk rubber band X 3

17 kommentarer till “GALEN FREDAGSFYS”

 1. Hej igen, hela min kommentar kom inte med av någon anledning så skriver igen 🙂
  Som sagt, härligt med lite galenskap, man ska inte alltid vara så seriös och allvarlig utan man måste passa på att leka också 🙂
  En seriös fråga dock, haha 😛 ”side walk rubber band” – jag förstår inte riktigt tekniken på denna övning. Har du någon film på detta som jag missat eller kan du tänka dig att göra en? och har du fler övningar med band? (kan både vara ben, rumpa och överkropp) Jag måste komma ur min comfortzone och prova på lite nya övningar, känner att jag sår lite still just nu :/
  HA EN TOPPENDAG!
  KRAM

   1. Älskar tightsen! Har ett linne som hör till och det är så skönt!!! Blev sugen på tightsen nu men hittar dem inte på Nikes hemsida…var det länge sedan du köpte dem? Kram!

 2. Kan inte du skriva ett inlägg om Foam Rollers? Tex hur man ska använda dem, hur man vet vilken sort/mönster/hårdhet man ska köpa etc. Tack för en inspirerande blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar