Annons
Annons


FREDAGSMYS OCH MIDDAG


Igår kväll var jag och alex hos Natasha och Christian och blev bjudna på middag och hade idolmys. Christian är grym på att laga mat och igår bjöd han på en underbar fisksoppa med rödspätta, lax och musslor. Vilken mästerkock!

Annons

Förutom den goda maten måste jag säga att Idol var riktigt bra igår! Jag är helt kär i blonda Amanda. Vilken artist och stjärna hon är!

Supermysig kväll! Tack Christian och Natasha 🙂 <3

20111029-122125.jpg

20111029-122054.jpg

20111029-122208.jpg

3 kommentarer till “FREDAGSMYS OCH MIDDAG”

  1. Hej jobbar du som PT. Skulle vara riktigt kul att veta om du gjorde det, för du verkar ha så många bra tips när det gäller dans och träning?

  2. Hej Ida.

    Jag har en liten fråga ang. armhävningar som du kanske kan hjälpa mig med. Trots att jag anser mig ha rätt bra koll på det där med träning får jag aldrig någon rätsida på det där med armhävningar haha. 🙂 Nej men det är så att jag är så dålig på armhävningar och klarar inte av att göra dem ”på tå”. Men om man står på tå och har större avstånd mellan benen går det lättare. Är det bäst att göra på det sättet för att underlätta armhävningarna till en början eller är det bättre att stå på knä? Om jag göra på knä känns det inte som att jag blir bättre. Med andra ord, är det jättefel att göra en armhävning men benen bredare isär än den riktiga positionen förespråkar?

    Hoppas att du förstod min svammliga fråga nu. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar