Annons
Annons


FRÅN FRUKOSTBUFFEN I GÖTEBORG


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

475a9326475a9344475a9348475a9347475a9371475a9355

Reklamlänkar: Tröja Gina Tricot 299kr HÄR // Jeans Gina Tricot 399kr HÄR

God morgon älsklingar! Just nu befinner jag mig på en frukostbuffe i Göteborg. Har åkt hit med min pojkvän för att ha lite möten. Så mysigt att åka iväg och bo på hotell också och det finns inget bättre än att sitta flera timmar på frukostbuffen med datorn och jobba. Kan nog säga att det är det absolut bästa för mig för att hitta fokus. När jag är hemma springer jag alltid runt och fixar med annat och på kontoret så har man kollegorna som ”stör”. Haha.

Annons

Kul att vara i Göteborg igen i alla fall. Var alltid här när jag var yngre och bodde i Åmål. På den tiden fanns liksom inte webshopping så då sparade man ihop sitt barnbidrag i några månader för att ta tåget till Göteborg och shoppa kläder. Fanns ju knappt butiker i Åmål så det var bästa dagen på året när man åkte till Göteborg för shopping. Därför har jag en väldigt positiv känsla av Göteborg 🙂

På tal om shopping så köpte jag outfiten ovan för någon vecka sedan. Måste erkänna att jag var skeptisk till den mingröna tröjan först men WOW vad jag älskar den! Känner mig så fräsch i den och den matchar mina naglar perfekt!

Nej nu ska jag njuta av frukosten! Ha en fin dag! Puss, I

12 kommentarer till “FRÅN FRUKOSTBUFFEN I GÖTEBORG”

  1. Så himla fina kläder!

    Åh Göteborg alltså, det är så mycket barndomsminnen där. Vi åkte dit med min pappa åren innan han dog 93, jag var 9 år när han dog. Mina kusiner bor där så vi åka dit på somrarna och gick på Liseberg och sånt. Det blev ju inget mer sånt när han dog sen, men det är något speciellt med Göteborg för mig. Jag vill dit igen :).

    Beställde förresten från Welloteket igår kväll :D. Jag älskar webbhandel men blir lika otålig varje gång, vill typ ha sakerna i förrgår när jag beställt något. Men det är ju bra att få lära sig tålamod också :D.

    1. Ååå jag förstår dig med barndomsminnena och Liseberg. Beklagar över din pappa men så fint att du har de minnena om honom <3

      Haha ja jag vet man blir så otålig. Håller tummarna att allt du beställde fanns i lager och att du får din order snabbt 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar