Annons
Annons


FRÅGOR & SVAR OM LÄGENHETEN!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej raringar! Det har kommit massa frågor på sistone om lägenheten, så kul att ni också verkar tycka det är kul med renoveringen och inredning. Tänkte samla alla frågor i ett eget inlägg så här kommer det:

Annons

1. Jättesnygg färg på väggarna i sovrummet! Vad är det för färg?
Tack! Det är Farrow and balls färg som heter Conforth White fast vi har brutit ut den i ett annat märke då vi inte ville ha helmatt färg som F&B annars är.

2. Jag undrar var du har köpt ditt kakel?
Kaklet i badrummet har vi beställt från Megakakel i Stockholm. Kommer inte ihåg märket på kaklet dock.

3. Ni har gjort det så fint med garderoberna, men jag undrar hur högt i tak ni har där?
Tack snälla. Är verkligen supernöjd med dem. Vi har ca 3,40m i tak. 

4. Hej fina du! Varifrån kommer sittpuffen? SÅ fin verkligen!
Den hittar du HÄR (reklamlänk via Apprl) ! (reklamlänk)

5. Vaaart köper man en Ceasar? Behöver i mitt liv.
Haha ja Cesar är som en vän och maskot. Tyvärr hittar jag ingen bra plats för honom i nya lägenheten så vet inte om jag ska sälja honom eller bara låta honom vara. Köpte honom på en antikaffär i Värmlands Nysäter faktiskt. 

7. Var köpte du tallrikarna och servetterna?
Jag köpte dem på H&M Home.

8. Var är din divansoffa köpt?
Den kommer från Mio. 

9. Hej Ida! Jag ska göra om och renovera i mitt sovrum och ska därmed måla om mina väggar, och undrar vilket färgnummer du/ni har på väggarna i er hall. Den ljusgrå färgen, älskar din kanal och hur driven du är.
Hej och tack snälla! Den ljusgrå färgen vi har i hallen och vardagsrummet är Beckers Gåsdun.

Vart är den fina skålen ifrån? 🙂
Den köpte jag på Ikea.

Det var alla för nu, har ni fler frågor så är det bara att slänga iväg en kommentar 🙂

17 kommentarer till “FRÅGOR & SVAR OM LÄGENHETEN!”

 1. Hej! Jag älskar ju era fina lampor och särskilt flos lampan! Har sett att de finns variant på wish! Kan du inte jämföra dem vore kul att se ett till inlägg där du testar wish hiss och diss! Du är grym! Älskar din youtube kanal och mina barn tjatar om att få se (som de säger) ”räven” och pärlan på datorn.

 2. Vilken underbarlägenhet!!
  Alltså Ida, om du får för dig att sälja Caesar- JAG VILL SÅ GÄRNA KÖPA DEN!!! min kille är på riktigt besatt av honom pga historienörd och detta är kanske den mest ultimata presenten ever. Puss!
  Snälla säg till så kommer jag springandes!

 3. Kan du inte göra en video med hela lägenheten när du visar oss allt. Jag & min pojkvän har väntat på de sååå länge 😀

 4. Åh älskar Ceasar, jag som kommenterade och undrade vart han var köpt! Om du vill sälja så köper jag jätte gärna 🙂
  Kram

 5. Hej Ida!
  Jag undrar över vad för gardinskenor du använt dig av? Har påbörjat ett projekt här hemma att försöka hitta gardinskenor att sätta i taket men tycker det är en djungel vad man ska köpa…

 6. Hejsan! Älskar era sängbord/dom små hyllorna bredvid er säng i marmor med guldfästen, vart är dom köpta? Vart kan man få tag i dom? Va kostade dom? ILYSM fortsätt inspirera! Du är en fin förebild!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar