Annons
Annons


FRÅGOR OM DETOX


Som ni alla vet så går jag just nu på en Detox. Har fått massa frågor angående den här så tänkte att det är dags att ta upp frågorna och berätta mer om vad jag tycker…

Varför går jag på Detox? Har sedan en tid tillbaka haft problem med magen. I samband med att jag slutat med mjölk och gluten tyckte jag att det kändes bra att köra en detox för att rensa ur och få fart på magen ordentligt. Det var min Zonterapeut Jeanette på Syakuten som rekommenderade mig.

Annons

Vad äter jag under min detox? Jag äter i stort sett som vanligt, protein, bra fetter och långsamma kolhydrater. Undviker mjölk och gluten i största mån. Försöker också att undvika snabba kolhydrater så mycket som möjligt. Vill man vara riktigt duktig så kan man även undvika kaffe. Det gör inte jag dock 🙂

Har man mindre energi/ork? Nej det tycker jag verkligen inte. Det enda är att man blir mer törstig än vanligt och att man måste fylla på med mer vätska, speciellt om man tränar mycket. Detox + bikramyoga var ingen hit för mig :S

Kan man träna under tiden? Yes jag tränar på som vanligt och det går kanon! 🙂

Varför byter jag ut mitt mellanmål mot detox? Jo det gör jag för att man ska ta detoxen mellan 2 mål eftersom kroppen inte tar upp näringsämnena i maten om man dricker den för tätt in på måltid.

Har min mage blivit bättre? Yes det tycker jag verkligen! Har någon vecka kvar på detoxen men jag känner redan att min mage är mycket lugnare och har lättare att bryta ner maten jag äter. Till alla er som lider av IBS tycker jag verkligen att det är en ide att testa denna detox. Går även på regelbunden Zonterapi för magen.

Vart köper man den? Jag beställde min här –> http://www.syakutenzt.vitamera.se/  Holistic Detoxpaket heter den och består av en burk med pulver och en burk med kapslar.

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar