Annons
Annons


FÖRSTA GÅNGEN JAG SJUNGER FÖR NÅGON – GOD JUL! :D


julkonsert

GOD JUL mina älsklingar! Tänk att det är självaste julafton idag? Kan verkligen inte fatta det! Här kommer en riktig julhälsning till er från mig. Ni har önskat att jag ska sjunga med hörlurar på så jag tänkte att det passade ju bra att köra ett medley med jullåtar nu så här på självaste julafton. Jag har ALDRIG sjungit för någon innan så känn er speciella. Haha och ha öronpropparna i närheten 😉

Annons

 

12 kommentarer till “FÖRSTA GÅNGEN JAG SJUNGER FÖR NÅGON – GOD JUL! :D”

  1. Hahaha jag dör, underbart fint och god jul på dig med. Fick rysningar ändå in i ryggmärgen när du sjöng tommys låt? haha. Detta lös verkligen upp min dag på jobbet, men jag ska självklart fira jul senare jag med. Kram på dig fina Ida!❤

  2. God Jul finaste Ida!
    Så roligt att du bjöd på dig själv och vågade lägga upp detta videoklipp, hade aldrig vågat.
    Du ger mig så mycket inspiration varje dag, tack för att du finns! ❤️ Love U!
    Hoppas du får en underbar Jul. ❤️?❤️?❤️?❤️

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar