Annons
Annons


FORMA OM KROPPEN MED TRÄNING


Har varit en bra och effektiv dag som avslutade allt med ett rejält träningspass. Blev glad imorse när Sanna sa ”Shit vilka baksidor du fått”! Med det menade hon att jag fått mer muskler på baksidalår/rumpa och det är ju precis det jag har jobbat på.

Annons

Har alltid haft en minirumpa men har nu gått in för att få en riktig snygg musklig liten ”putrumpa”. Det går att forma kroppen med muskler och träning och det är det som är så kul. Min kropp har en helt annan form nu än vad den hade för 4 år sedan och det gillar jag! Har också börjat forma till överkroppen så att min kropp ska se mer proportionerlig ut. Vilka muskler det gäller får ni själva får ni fundera på 😉

Idag blev det i alla fall ett ordentligt pass för axlar, rotatorcuffen, triceps och magen. Härligt! 🙂

(Obligatorisk)Annons
Laddar