Annons
Annons


FÖREBILDER PÅ NYA LÄGENHETEN


God morgon älsklingar! Igår var dagen D då vi fick nycklarna till nya lägenheten. Nu kommer det ju dröja någon månad innan vi kan flytta in då det ska renoveras och fixas massor, men så härlig känsla att få kliva in i vår pärla för första gången. Filmade även allt så det kommer komma upp på youtube under helgen. Men tänkte att jag även gör ett inlägg med förebilderna.

Annons

HALLEN
hall-fore

Här är hallen. Så fin men oj vad stor. Herregud jag måste ju inreda denna också. Har ingen aning om hur man gör?! 

SOVRUM
lagenhet-sovrum-fore

Lite svårt att fota utan lampor och med motljus men här är sovrummet. Jag tror att jag bestämt mig för att det kommer bli i en varm grå ton. Har sett att många även målar lister och dörrar i samma ärg som väggen men om jag ska vara ärlig så tycker jag det ser kaos ut, i alla fall i sekelskiftslägenheter. Haha kanske jag som är gammalmodig men gillar det inte alls. Vi kommer behålla vita lister, tak och dörrar. 

ARBETSRUM
arbetsrum-fore

Här är nya arbetsrummet. Alltså THANK GOD! Nu slipper jag ha ett vardagsrum fylld med fotoutrustning och soft box (fotolampor) eller ett köksskåp fyllt med kvitton och papper. Nu ska här organiseras + bygga fotostudio och poddstudio. Wiii.

BALKONGER
lagenhet-fore-1lagenhet-fore-balkong

Här är 2 av våra balkonger. Vi har 2 sådana smala balkonger och sedan en sådan användbar balkong. Så himla mysigt men alltså höjdskräcken är total! OMG vad det är högt! Mina ben viker sig när jag går ut på dem. Får se om jag någonsin vänjer mig med höjden eller om jag förblir inne? haha.

VARDAGSRUMvardagsrum-fore-1

Här är vardagsrummet. Vi kommer att riva ner väggen med dörrarna och flytta den någon m så rummet blir större. Här har jag tänkt mig soffa och matbord och kanske en TV. Har inte bestämt mig för om jag ens vill ha en TV? Kollar aldrig på det ändå.

1 RUM SOM SKA BLI 2
vardagsrum-1-fore

Det här rummet kommer att delas av och bli 2 rum. Har ingen aning om vad vi ska göra i dem. Tror det kommer bli ett yoga rum och ett jag vet inte vad än. Var först inne på garderob men vi har så stor garderob i sovrummet så vet inte om det behövs än. Vi får helt enklet se.

DÖRRAR
lagenhet-hall-fore

Älskar de här fina dörrarna!!!

STORA BADRUMMET
lagenhet-fore-badrum

Här är det stora badrummet. Det är nog det enda rummet vi ej kommer renovera. Kommer nog byta möbel och ta bort duschdraperiet och sätta upp någon glasvägg istället. jag älskar detta rummet då det är värmegolv i hela! Det är här jag kommer bo och jobba fårn under vintern! Skruvar man upp värmen mycket blir det som en bastu 😀 haha.

KÖKET
lagenhet-forekok-fore

Här har vi det största projektet, köket! Det här ska totalrenoveras och jag tror vi har bestämt oss för ljusgrått kök med ljus quartz sten. Just nu är det gult och som ni ser så är det inte fotovänligt då både golv och kök är gult och då blir ALLT gult! Det funkar icke! Men jag gillar fläkten så funderar att ha den kvar + att jag gillar den lilla fyrkantiga inåtgående grejen ovanför spisen. Så gulligt att ställa kryddor på 🙂 

En sak jag inte har en aning om är vad vi ska ha på väggarna. Vad tycker ni? Ska vi köra samma ljusa marmorliknande som bänkskivan eller kakel? Och i så fall vilket kakel? Det som är med frukter på nu påminner mig om min barndom. Gulligt men nej tack 😀

Ja som ni ser så har jag att göra ett tag fram här nu. Vet inte hur intresserade ni är av inredning? Vill ni ha uppdateringar på vägen med renovering så säg till nedan så jag vet? 🙂

Sedan all inspiration på inredning är välkommen 🙂 Puss, I

 

 

31 kommentarer | Translate


Annons
Laddar