Annons
Annons


FLOOR FILLER TIDEN


Fick ett mail från en bloggläasare som heter Filippa. Hon har skickat med en jätte gammal bild på mig och henne från 2006 då jag var med i Floor Filler. Tror bilden är tagen efter en av veckofinalerna i Floor Filler.

Annons

Väldigt roligt att se! Tycker ni jag ser annorlunda ut?

Tack så jätte mycket för bilden Filippa. Läs hennes blogg HÄR!

2 kommentarer till “FLOOR FILLER TIDEN”

  1. Kul att du gillade det! Tvekade först på om jag skulle skicka den till dig eller inte hehe. Den är tagen efter veckofinalen med 70-tal om jag inte minns fel. När du och Sean dansade till Daddy cool 🙂

  2. gud vad skönt att du klarat både den teoretiska & praktiska delen! hur är det nu, är det två teoretiska delar kvar eller en av varje? :O hur som helst kommer du klara dem också galant, är jag säker på! det går bara bra i skolan, kurserna är så roliga den här terminen 😀 mja, antingen det eller så går jag tredje året på utbildningen med inriktning psykologi förs.. är lite inne på det nu faktiskt! men vill utbilda mig till PT antingen till hösten eller hösten efter det 😀 PUSSSkusinen <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar