Annons
Annons


FINEST AWARDS IGÅR


God Morgon vänner! Idag är jag lite småtrött men ändå glad och lycklig efter att ha haft en grymt trevlig kväll igår på Finest Awards. Stort Grattis till Hugo som vann årets träningsblogg! Det var han verkligen värd efter 5 års nominering! 🙂 Men jag vill säga TACK från botten av mitt hjärta till alla som har nominerat mig och röstat på mig.

Annons

Betyder så mycket! <3

Har tagit massa fina bilder som ligger på kameran men eftersom jag jobbar nu och fram till lunch så kommer de upp senare idag då jag måste fixa till dem.

Good Morning my dear friends! I´m a bit tired today after a great evening yesterday at Finest Awards.  I didn´t won but I´m so greatful for all your votes! THANK YOU! <3 More pictures from the night coming up later today.

Bild från igår med finaste Keela, Victoria, Caroline och Frida.

Bild: Finest.se

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar