Annons
Annons


FILMKLIPP FRÅN KVÄLLENS DANSINSATS


Fruktansvärd dåligt  bloggning av mig idag men jag kan faktiskt säga att denna dagen har varit kaos! Har haft jätte roligt men shit vad stressigt! Missade ju genepet till modeshowen igår eftesom vi höll på så länge med fotograferingen så vi tränade bara en snabbis imorse och sedan var det bara att Catwalka på 🙂 Var jätte roligt verkligen! Tack finaste Malin!

Sedan var det bara att slänga sig in i en taxi och åka till dansfeber! Så jobbigt att sitta i en bil när man har SJUKT bråttom och det är köer och en broöppning mitt i allt, och man kan inte göra någonting för att skynda på det! MAGSÅR! 😀 Men som sagt så hann vi i sista sekund och rusade in direkt på scenen! De andra hade då edan kört både rep, staging och ljusrep, men det gick som sagt bra ändå!

Direktsändningen var hur rolig som helst! Koreografin är så fartfylld så man blir så  glad och lycklig av att dansa det nummret! Publiken ikväll var verkligen på G och då är det extra kul att showa 🙂  Tyckte Agneta och Carina gjorde Blues Brothers riktigt bra och det var synd att de inte gick vidare!

Här kommer filmklippet på våran grymma insats!

Annons

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar