Annons
Annons


FILM FRÅN DAGENS POLE DANCE KLASS


Vilken härlig söndag det har varit.

Dagens egen träning: 

– PowerWalk 50 min på band.

– Promenad till och från gymmet.

– Pole Dance 1 timme och 10 min.

Dagens jobb:

– Privat lektion.

– Möte och produktion av något fantastiskt roligt som jag ser jätte mycket fram emot 🙂

Annons

 

Var verkligen superkul på Pole Dance klassen idag på Pole Fitness. Eftersom jag spelade in musikvideo förra veckan så missade jag Pole klassen då. Kanske lika bra eftersom mina armar och underarmar varit så överansträngda och faktiskt inflammerade ett tag. Kände mig riktigt stark idag då jag låtit mina armar vila i någon vecka. Härligt!

Var mycket träning upp och ner på klassen idag. Här kommer en liten film från dagens träning på ett trick som heter Butterfly. 🙂

[videofyme id=”503548″ width=”500″ height=”320″]

 

Kommentera | Translate


Annons
Laddar