Annons
Annons


FETTMÄTNING OCH TIPS FÖR FINT HÅR


fint-hår-tips

Tips för fint hår ♥ <– Tryck här!

Hej finisar och glad  underbar söndag! Jag mår toppen och idag har jag suttit och jobbat hela förmiddagen och sedan varit på möte. Hade velat tränat idag men ska på en helkroppsmätning senare och jag får inte träna eller äta 2 timmar innan så får skippa träning idag då jag ska på middag hos vänner direkt efter.

Annons

Jag ska mätas i en BodPod och få reda på fett/muskler/skeltt/vatten sammansättning mm. Det här gör jag inte för att jag tror jag har för mycket fett utan mer för att jag ska kolla att jag inte har för lite. Men jag berättar mer om det imorgon när jag gjort mätningen.

Istället tycker jag att ni ska kolla in min nya video på youtube. En ny vlogg ligger uppe där jag ger ett grymt tips på hur man får fint välvårdat hår. Kolla in videon HÄR och glöm inte prenumerera. Kramis, I

//English: Hi sweeties and happy sunday! I feel great and I´ve been working all morning and then had a meeting. Wanted to train today but have to skip it because Im going to be measured in a BodPod and find out the fat/muscle/skeltt /water composition, etc and I cant eat and train 2 hours before. I don´t do this becuase I think I have to much fat on my body, but more for me to check that I do not have too little. But I will tell you more about it tomorrow. I also want to say that I just posted a new Vlog with a hair care tips on my youtube. (unfortunately it is only in Swedish).  Love, I

23 kommentarer | Translate


Annons
Laddar