Annons
Annons


FETTFÖRBRÄNNANDE TABLETTER BRA ELLER DÅLIGT?


fika

Svart kaffe är bästa pre-workouten.

question answerVad anser du om fettförbrännande tabletter? Är det effektivt eller bara onödigt?

SVAR: Det är onödigt! Det går inte att fuska sig till kroppen man vill ha. Träning och hälsosam kost är vad som gäller.

Annons

Sedan stoppar de så mycket skit i de där tabletterna och jag skulle aldrig använda mig av dem! Kör istället på kaffe och krydda starkt om man vill ha en extra boost 🙂

6 kommentarer till “FETTFÖRBRÄNNANDE TABLETTER BRA ELLER DÅLIGT?”

 1. Vad skönt att jag läste detta! Var taggad på att beställa fettförbränning idag. Nu ska jag strunta i det och fortsätta som innan. 🙂

 2. Hej Ida!
  Jag hittade ganska nyligen hit till din blogg och jag är VERKLIGEN så himla glad att jag gjorde det!! Jag har så många frågor haha… Och det är så kul att du tar dig tiden att svara på många dina läsares frågor 🙂

  Precis som du lider jag av IBS och jag har märkt att kolhydrater (framför allt snabba kolhydrater och laktos) triggar igång besvären ännu mer. Men jag har svårt att stå emot vete, har nog råkat skapa ett beroende.
  Vet du några bra artiklar/ bloggar/ dokumentärer/ föreläsningar (VAD SOM HELST) där jag kan lära mig lite mer om varför snabba kolhydrater är negativa för oss?

  Har du tips på hur man blir av med vete/socker sug och beroende?

  Sen så ÄLSKAR jag att träna. Om jag hinner så tränar jag gärna varje dag, just för att jag mår så himla BÄST utav det… Älskar träningstiden på dagen och gillar att köra kondition i form av löpning (intervaller), crosstraining och spinning. Styrka gör jag genom yoga (tränar detta på min ”vilodag”) och även CXWORX (bålträning på nordic wellenss).
  MEN mitt problem är mina knän… De är så himla svaga och jag har tidigare haft inflammation i dem och då undvek jag löpning och körde spinning tillsammans med crosstrainern tills det blev bra igen. Nu har jag dock ont i knäna igen och kan inte ens träna cykel utan att känna smarta i knäna… 🙁 Plus att mina lår känns väldigt trötta och svullna, typ ”stumma”.
  Vet du vad det kan bero på? Har du tips på övningar?

  Många kramar till dig fina Ida!!

  1. Hej lena. Tänkte bara tipsa dig om att gå till en sjukgymnast som är inriktad på idrottsskador. Då kommer det gå snabbast för dig att bli bra i dina knän. De testar vad det kan vara för problem in i detalj och sen får du ett individuellt rehab-program. Sen är det nog bra att vila från sånt som gör ont med en gång, det är kroppens sätt att tala om att nåt är fel. Känns oftast sjukt trist att göra detta, men så värt i längden. Lycka till 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar