Annons
Annons


FÅNGARNA PÅ FORTET 2017


God morgon älsklingar! Har precis yogan och rensat kroppen på negativ energi. Så skönt! kan varmt rekommendera er att testa för det gör magi för kroppen.

Kom på igår att jag helt glömt berätta för er att jag kommer vara med i höstens säsong av Fångarna på fortet. Var nere i mitten av juni och spelade in. Var i samma lag som Viktor Frisk och Oliver Rock. Jag har bara en sak att säga om inspelningen… OMG KAOS! Gjorde saker jag aldrig trodde jag skulle göra! Även om det var det mest galna jag gjort så hade vi superkul och lärde känna massa nya människor.

Annons

Idag mår jag bra och är fylld med kärlek från gårdagen då jag hängde på Rockbjörnen med massa underbara människor plus att jag fick träffa många av er följare. Det är alltid lika kul att kramas med er ♥ Mer om Rockbjörnen kommer snart. Nu ska jag laga lite frukost och sedan blir det en fullspäckade jobbdag med plåtning och redigering. Puss på er!

15 kommentarer till “FÅNGARNA PÅ FORTET 2017”

 1. Å, vad kul att se dig i tv i höst då! Skönt att höra att du mår bättre också ? helt sinnes vad en enda människa kan göra för att så många andra kan sprida så mycket negativ energi. Tycker du grym som tar emot detta på det sättet som du gör! ?
  Sedan en helt annan fråga; hur gock det med husbilen, hade ni inte inbrott någon gång i den under er turné?
  Kram ?

  1. Får se om det blir så kul eller om jag får skämmas 😀 haha. Tack fina du för stödet! Det värmer verkligen <3
   Jod vi hade inbrott men vi hade tagit med oss allt av värde in på hotellet så de kunde inte sno något. De försökte med cykeln men lyckades inte
   som tur var 🙂 Kramis

 2. Hej Ida!

  Ville bara skicka lite stöd och hoppas du inte tar åt dig av alla påhopp du fått angående din video om maten! Tycker den var jättebra! Man måste inse att folk är dumma i huvudet och inte speciellt smarta och kommer välja att tracka ner på dig oavsett vad du säger, så har inget med maten att göra egentligen! Alla VET att redbull, korv, hamburgedressing osv. ÄR DÅLIGT och FARLIGT i längden om man överkonsumerar det (vilket MÅNGA gör och dör av fetma och hjärt- och kärlsjukdomar!!!). Visst du dör inte av att äta en korv men det är farligt att skapa sig ohälsosamma vanor. Finns dock många många som stöttar dig så hoppas det går att fokusera på dom! 🙂 kram

  1. Hej fina du och tack snälla! Du har så rätt! Det värmer så mycket att få ditt stöd! Tack fina du och ha en underbar dag! Kramis

 3. Hur säkert är det att äta MSM medan man tar Cerazette. Vill börja med MSM men är så nojig att det ska minska skyddet ?

 4. Hej Ida! Kan inte du snälla göra ett sådant ”söker träningskompis-inlägg” igen? Nu när hösten är på in gång vore det så kul att hitta någon att träna ihop med, att kick starta hösten tillsammans! Kram

 5. Ska bli kul och se er på tv sen! Och skönt att du mår bättre??
  Har en liten fråga. Har börjat gå mer och mer åt en vegetarisk kost och undrar om du kan tipsa om lite kosttillskott? Kram på dig?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar