Annons
Annons


ETT KÄRT ÅTERSEENDE


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

475a8016 475a8017 475a8020 475a8021 475a8030Foto: Lisa Höök

Reklamlänkar till kläderna jag har på mig:
Min kofta – Gina Tricot // Bästa Jeansen ever – Gina Tricot // T-shirt – Ralph Laurent

God morgon älsklingar! Igår var det full fart med möten, filminspelning och sedan satt jag och Alex och bestämde färg på väggar i hela lägenheten. Nu tror jag ÄNTLIGEN att vi vet vad vi vill ha. Ska visa er nyanserna i ett annat inlägg. Igår kändes det så bra men om jag känner mig själv rätt så kan det ändras ganska mycket innan vi väl beställt färgen. Dock så måste färgen stå färdig och klar i lägenhets på måndag så… Jaja nu ska jag sluta prata om färg för det är typ det enda som varit i min hjärna den senaste veckan, till och med när jag sover. haha.

Annons

Igår var jag hemma hos fina Annica och filmade in videos. Kommer ha en liten sminkskola med Annica som kommer upp på min youtube nästa vecka. En video med en vardagsmake och en sotning. Så himla duktig och det var veklingen jättekul att träffa Annica igen. Vi sågs ganska ofta förr då vi tränade ihop + att hon bodde i min lägenhet ett tag. Men de senaste året/åren så har vi båda jobbat på vi har bara inte setts. Det var minst sagt ett kärt återseende och WOW vilken fin och mysig lägenhet hon och Marcelo köpt!

Idag blir det också fullt ös då jag ska på möte hos Gina Tricot, sedan möte angående min och Viktors singel som sant ska släppas (fråga mig inte hur det gick till att jag ska släppa en singel :D), sedan poddinspelning. Så dags att sätta fart! Ha en fin dag vänner! Puss, I

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar