Annons
Annons


EN LUGN VECKA


Byxor här! // Hoodie här!

God morgon älsklingar! Denna helgen har verkligen varit underbar men alltså WOW vilken pollenchock jag fått. Har klarat mig helt utan mediciner i många år nu och har fortfarande inte tagit men i helgen kände jag verkligen att jag skulle behövt lite ögondroppar alltså! Var helt sänkt på lördag kväll efter att ha varit ute hela dagen och hängt i Rålambshovsparken. Brukar ju alltid ta Pollenzym och MSM men har ju inte kunnat det i år pga graviditeten så de 2 har säkert hjälpt mig tidigare år. Men nästa år då jäklar!

Annons

Men men nu tänkte jag ta min vecka för er. Någon klagade på att jag bara gör listor i bloggen. Men grejen är att jag har 2 st och de kommer på raken. Alltså en veckans lista på söndagar och sedan veckans schema så här på måndagar. Är det något som stör tycker ni?

I vilket fall som helst så kommer här veckans schema som är ganska lugnt…

MÅNDAG
Ska jobba hemifrån, sedan träna och sedan möte upp fina Ellen på en lunch. Efter det ska jag ha möte med min assistent Isa och sedan hem till en kompis på kvällsmys.

TISDAG
Fotar med Lisa hela förmiddagen. Sedan kommer Alexandra och lilla Lou hem till mig på lunch. Ska bli såååå mysigt och så himla kul att äntligen få träffa Lou. Efter det ska jag försöka få till ett träningspass om jag orkar/hinner.

ONSDAG
Fixa naglarna och sedan iväg till Welloteket på möte. Efter det ska jag till Gamla Stan och poddstudion för att spela in veckans avsnitt av Sånt Är Livet. Har ni tips på ämnen vi kan prata om så kom gärna med det.

TORSDAG
När jag kollade min kalender så var denna dag helt tom. SÅ konstigt! Sedan ser jag att det är Kristi himmelsfärdsdag och att alla antagligen är lediga? Haha. Det är sådant man missar när man är egen företagare. Ska försöka passa på att boka upp någon kompisdejt här.

FREDAG
Kör PT, sedan ska jag till Welloteket och efter det ingen aning? Vad göra man som gravid en fredagkväll? Alltid superpepp på dagen på att hitta på något festligt men sedan när klockan börjar bli kväll så känns alltid soffan så himla trevlig. Haha.

LÖRDAG – SÖNDAG
Enda jag bokat in hittills är en gravidmassage. Alltså förstår ni HUR nice det är att kunna ligga på magen i den där kudden. Älskar att ligga på mage men just nu är det inte möjligt. haha. Men ska ladda upp mig inför nästa vecka som kommer vara väldigt hektiskt med 2 lanseringsevent för mitt varumärke. Wohooo!!!

7 kommentarer till “EN LUGN VECKA”

 1. Jag tycker inte alls det stör, jag gillar listor 🙂 men jag tror att hon som kommenterade kanske även syftar på gravidveckinläggen, då blir det ju tre såna typ av statusinlägg tre dagar i rad.

  1. Jaha man kanske uppfattar graviditetsinlägget som en lista. Det har jag inte tänkt på. Kanske ska byta dag på det då framöver 🙂

 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Fy så tråkigt för dig att du mår så där :(. Jag kan ”trösta” dig med att det är ett riktigt pollen år och många av mina icke allergiska vänner allergiska i år. Så du blir säkert extra påverkad :(.

  1. Ja jag har hört det! Kollade rapporten och det var Extremt mycket pollen i år stod det. Det är säkert därför 🙂 <3

 3. Hej Ida,
  Hur lång tid åt du veganskt innan du fick tillbaka din mens? Jag har problem med utebliven mens och funderar på att lägga om kosten för att se om det kan hjälpa. Tack för en superblogg <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar