Annons
Annons


EN HELG FYLLD MED KÄRLEK


bror-4bror-8IMG_1267.JPGIMG_1268.JPGbror-16IMG_1214.JPG

God måndag morgon mina fina hjärtan! Har verkligen haft en magsik helg med massa kärlek från vänner! I lördags så var jag först och myste med Madde och hennes fina familj, åkte pulka och var ute och gick med hennes och grannens hund. Det var en liten pudel som ni rekommenderat mig att köpa så ska passa den lite då och då framöver för att känna på rasen. LÄNGTAR! Tycker ni jag passar med pudel? 🙂 ♥

Annons

Efter det åkte jag hem till bästa Viktor och lagade middag tillsammans med honom och hennes kompis Emil. Vi gjorde rotfrukter i ugn (sötpotatis, kålrot, morot), Emil och Viktor käkade biffar och jag halloumi och ruccola till. Magiskt gott!

Igår var jag på lägenhetsvisning med en kompis och efter det en lång brunch på Berns. GUD vad gott! Voggo sushi och efterättsbuffe! Tror inte jag behöver säga mer? 😀

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar