Annons
Annons


EN AV MINA DRÖMMAR KOMMER FÖRVERKLIGAS


Vänner ni förstår inte hur glad jag är just nu!!?

Det här kan vara den absolut bästa lördagen det här året! Jag har precis bokat resan som jag drömt om i många många år men aldrig haft möjlighet att göra! Jag ska åka på total inspirationsresa till Los Angeles! Hela resan kommer handla om träning, hälsa och inspiration för att jag ska utvecklas! Hur underbart är inte det? Testa på olika träningsformer, gå på föreläsningar, shower och ta del av de hetaste träningstrenderna! Kommer självklart att blogga för er under hela resan! 🙂

Kom gärna med önskemål på vad ni vill att jag ska testa för träningsformer, kost eller vad ni vill att jag ska blogga om under min resa? Har ni tips på föreläsningar, gym eller träningsstudios som jag absolut inte får missa där nere så snälla informera mig? 🙂

Annons

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar