Annons
Annons


EKOLOGISK HUDVÅRD FRÅN ROSENSERIEN


Jag har tidigare pratat om att det är så viktigt att använda naturliga saker man lägger på huden då det är kroppens största organ och tar upp allt man lägger på den. Jag använder mig mycket av Rosenseriens produkter som är helt ekologiska och naturliga.

Annons

Min favorit i deras sortiment är morotsoljan som jag använder som en hudkräm på hela kroppen. Huden känns så skön och man får faktiskt en fin färg av den då själva oljan är orange.

Anger ni koden ros vid beställning på deras webshop så får ni 100kr rabatt.

2 kommentarer till “EKOLOGISK HUDVÅRD FRÅN ROSENSERIEN”

  1. Med risk för att verka tjatig, har du läst mitt mejl? Är det något du känner att du vill svara på? Om inte annat får du gärna säga till så letar jag reda på någon annan källa att försöka få åsikter ifrån. Kram 🙂

    1. Hej Jonna! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt men får så mycket mail varje dag och vill men hinner tyvärr inte svara på dem. Hoppas du har förståelse. Lycka till! Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar