Annons
Annons


EKOLOGISK ANSIKTSKRÄM


 IMG_7043.JPG

Jag MÅSTE bara tipsa er om en galet bra ekologisk ansiktskräm som jag är HELT kär i! Jag har ganska torr hy och speciellt under sommaren efter allt sol och bad. Har den senaste månaden använt denna underbara Face Cream – Double Rose Ultra från The Organic Pharmacy. Har använt den som nattkräm och det är den bästa jag testat! Den är tjock och go men går ändå in i huden och återfuktar så blir ej kladdigoch den luktar himmelskt!

Annons

LOVE!

Jag köpte min på den ekologiska butiken Sundlöf i Stockholm men den går även att beställa HÄR och vill ni ha tips på annan bra ekologisk hudvård hittar ni ett helt sortiment HÄR.

English: I have to tell you about this wonderful Organic Face Cream from The Organic Pharmacy. I have dry skin and especially now after summer and sun. This cream is thick and moisturizing and smells like heaven. LOVE! You can buy it HERE.

7 kommentarer till “EKOLOGISK ANSIKTSKRÄM”

 1. Hej Ida. Jag har precis börjat styrketräna(mest kört pass tidigare). Det jag funderar över är hur många rep ska man göra för att få bäst resultat? Vad är normalt? Känner mig helt lost 10×3? 20×4? Tack för en bra blogg! Kram

  1. Hej Malin och tack snälla! ja du det beror helt på vad du är ute efter för resultat med din träning? Vill du bli uthållig så kör måga reps (15-20st) med lättare vikt eller och vill du få större muskler så kör 8-12 reps med tyngre vikt. Vill du bli explosiv så kör minera reps och tyngre eller snabba rörelser. ja allt är rätt men det beror på vad du är ute efter. Kram Ida

 2. Hej, jag undrar om du skulle kunna berätta lite mer om dig själv? Pojkvän? Andra intressen förutom träning? Du är verkligen en intressant person så jag skulle gärna vilja veta mer!!:)

 3. Hej bästa Ida!

  Har du några tips på vad man kan byta ut chipsen och lördagsgodiset mot när suger sätter in?
  Uppskattat så många förslag som möjligt så man kan variera! 😀
  Tack för en grym blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar