Annons
Annons


DRICKER JAG LÄSK?


freadg-2-ida-wargquestion-answer

Såg på en bild för några inlägg sedan en fanta flaska, dricker du någon gång läsk eller äter något sött överhuvudtaget i så fall, hur ofta?

SVAR: Haha jag visste att någon skulle reagera. Nej jag dricker faktiskt aldrig läsk och har aldrig i hela mitt liv gillat det.

Annons

Nämner inga namn men läsken tillhörde mitt sällskap 🙂 Det är inte bra för kroppen så tycker det är onödigt att dricka det om jag inte ens tycker det är gott. haha. Jag kommer ihåg när jag var liten och farmor bjöd på sockerdricka så ville jag hellre ha ananas- och apelsinjuice. Jag tror det har att göra med att jag inte gillar någon dricka med bubblor, inte ens vatten. Det liksom fastnar i halsen på mig och jag känner mig proppmätt. Jag äter någon ruta mörk choklad om dagen och äter massa frukt och bär och om någon bjuder på efterrätt som jag gillar så äter jag. Får jag välja mellan godis och frukt/bär så tycker jag från botten av mitt hjärta att frukt och bär är 1000 gånger godare, men choklad det går hem. Men som sagt så har jag inga regler och om jag vill ha något så äter jag det. Smidigt och bra 😀 haha.

Men kan tipsa om en smoothie som jag dricker när jag vill ha lite extra energi och är sötsugen är denna:

1 mogen banan, 1 msk kokosolja, 4msk frusen skyr, 2tsk kakao + kakaonibs. Alltså den är magisk och smakar chokladglass, ni måste testa! ♥

//English: Question/answer in swedish.

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar