Annons
Annons


DRICKER JAG LÄSK?


freadg-2-ida-wargquestion-answer

Såg på en bild för några inlägg sedan en fanta flaska, dricker du någon gång läsk eller äter något sött överhuvudtaget i så fall, hur ofta?

SVAR: Haha jag visste att någon skulle reagera. Nej jag dricker faktiskt aldrig läsk och har aldrig i hela mitt liv gillat det.

Annons

Nämner inga namn men läsken tillhörde mitt sällskap 🙂 Det är inte bra för kroppen så tycker det är onödigt att dricka det om jag inte ens tycker det är gott. haha. Jag kommer ihåg när jag var liten och farmor bjöd på sockerdricka så ville jag hellre ha ananas- och apelsinjuice. Jag tror det har att göra med att jag inte gillar någon dricka med bubblor, inte ens vatten. Det liksom fastnar i halsen på mig och jag känner mig proppmätt. Jag äter någon ruta mörk choklad om dagen och äter massa frukt och bär och om någon bjuder på efterrätt som jag gillar så äter jag. Får jag välja mellan godis och frukt/bär så tycker jag från botten av mitt hjärta att frukt och bär är 1000 gånger godare, men choklad det går hem. Men som sagt så har jag inga regler och om jag vill ha något så äter jag det. Smidigt och bra 😀 haha.

Men kan tipsa om en smoothie som jag dricker när jag vill ha lite extra energi och är sötsugen är denna:

1 mogen banan, 1 msk kokosolja, 4msk frusen skyr, 2tsk kakao + kakaonibs. Alltså den är magisk och smakar chokladglass, ni måste testa! ♥

//English: Question/answer in swedish.

14 kommentarer till “DRICKER JAG LÄSK?”

 1. Vi vet ju att det är Alexandra Bring som var ditt sällskap , inget att skämmas över tycker jag 🙂 hon brukar ju gå ut med att hon äter lite onyttigt ibland 🙂

  1. Haha ja Alex är ju ganska öppen med det 🙂 Hon var helt enkelt lite törstig på Fanta bara 😀

 2. Öh… Ej rimligt. Så du (Ida) menar att uppställningen utav två läsk och två glas där både det fyllda glaset och flaskan med vilken man fyllde glaset, SOM båda är närmast ”den” som tog bilden (sannolikt du) INTE talar för att två personer drack en läsk vardera? Världshistoriens orimligaste uppställning för ‘Bara en drack två Fantor’ i sådana fall! 😉

  1. Det ingick två drickor i vår lunch, Ida ville inte ha sin och jag var sjukt sugen på Fanta. Varför skulle hon ljuga om det?! 😀 /Alex

  2. Det står ju även ett glas vatten där eller hur?! Vems är det då? 🙂
   Inte för at det spelar ngn roll vem som drack Fanta eller inte men varför skulle Ida ljuga om det?!

 3. Hej Ida! Jag ser att du äter rödbetor väldigt ofta, kokar du då alltid dem eller köper du förkokta rödbetor? Jag vill också äta mer rödbetor då jag älskar det men har oftast inte tid att koka dem. Kram!

 4. Hej snygging,,, hur orkar du med vissa inlägg, du är bara helt cool… Krammmmm och njut av livet, vi positiva människor kan det

  1. Haha jag vet inte. Ganska bra på att inte ta åt mig vilket är tur 🙂 Tack för din fina energi! Stor kram till dig <3

 5. Alltid lika intressant att läsa dina kommentarer… Visste också att du skulle få en kommentar om fantan. Människor är ju helt desperata….

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar