Annons
Annons


DREAM AWAY


me-ida-warg

Hej mina älsklingar! Hoppas ni mår kalas? Själv är jag igång och jobbar för fullt och håller på att planera inför Thailand! Bara typ 20 dagar kvar nu och börjar bli så galet taggad på att åka så jag till och med drömmer om det på nätterna 😀 Vi är ett sådant härligt gäng som åker och det är blandat med både killar och tjejer. Det häftigaste är att de flesta åker helt själva utan att känna någon och det tycker jag är så coolt! ÅÅÅ längtar till att få börja dagen med Jossans yogapass varje morgon! Wiii! Om någon är taggad så tror jag det finns 1 plats kvar (maila i så fall mig på [email protected])

Annons

Nepp nu ska jag sluta drömma mig bort här och göra något vettigt! Ska spela in lite nya videos till min youtube kanal idag + att jag snart ska iväg och köra ett benpass med PT-Malin 🙂 Är så taggad! Wohoo! Ska ni träna idag? Puss, I

//English: Hi my sweeties! How are you? I´ve been working all morning and planing my workout trip to Thailand. It´s only 20 days left until we are going and I´m so excited! We are such a graet team who goas and it mixed with both girls and guys. The coolest thing is that the most people go all by themselves without knowing anyone. Yearn to get start with Jossans yoga class every morning! Wiii! I think there is one place left (Intrested – e-mail me at [email protected]). Now I will stop dreaming and do something useful 😀 Should record some new videos to my youtube channel + soon I will go to the gym for a workout with PT-Malin 🙂 Im so excited! Are you going to exercise today? Love, I

 
14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar