Annons
Annons


DREAM AWAY


me-ida-warg

Hej mina älsklingar! Hoppas ni mår kalas? Själv är jag igång och jobbar för fullt och håller på att planera inför Thailand! Bara typ 20 dagar kvar nu och börjar bli så galet taggad på att åka så jag till och med drömmer om det på nätterna 😀 Vi är ett sådant härligt gäng som åker och det är blandat med både killar och tjejer. Det häftigaste är att de flesta åker helt själva utan att känna någon och det tycker jag är så coolt! ÅÅÅ längtar till att få börja dagen med Jossans yogapass varje morgon! Wiii! Om någon är taggad så tror jag det finns 1 plats kvar (maila i så fall mig på [email protected])

Annons

Nepp nu ska jag sluta drömma mig bort här och göra något vettigt! Ska spela in lite nya videos till min youtube kanal idag + att jag snart ska iväg och köra ett benpass med PT-Malin 🙂 Är så taggad! Wohoo! Ska ni träna idag? Puss, I

//English: Hi my sweeties! How are you? I´ve been working all morning and planing my workout trip to Thailand. It´s only 20 days left until we are going and I´m so excited! We are such a graet team who goas and it mixed with both girls and guys. The coolest thing is that the most people go all by themselves without knowing anyone. Yearn to get start with Jossans yoga class every morning! Wiii! I think there is one place left (Intrested – e-mail me at [email protected]). Now I will stop dreaming and do something useful 😀 Should record some new videos to my youtube channel + soon I will go to the gym for a workout with PT-Malin 🙂 Im so excited! Are you going to exercise today? Love, I

 

14 kommentarer till “DREAM AWAY”

 1. Hej Ida! Jag vill börja med att tacka för en såå bra blogg, både jag och min 68-åriga mamma läser den regelbundet!
  Nu till min fråga! Jag är 39 år och tränar ca. 3 gånger i veckan, både kondition oh styrka. Jag undrar om du har några bra övningar som tar i baksidan av låren. När jag tränar ben så får jag mest träningsverk i framsidan. Har du några bra tips? Har googlat men hittar i princip ingenting. Kramar Linn

  1. Hej Linn och åh vad kul att höra 🙂 Jag har massa bra övningar och har skrivit blogginlägg tidigare om hur man hittar kontakten med rumpan så sök i bloggen efter dem. Kolla även in mina träningspass på youtube för rumpan http://youtube.com/idawarg och håll utkik för jag kommer posta flertips med övningar här framöver. Alla är vi olika så det gäller att just du hittar dina övningar men för mig funkar bulgariska utfall eller utfall i smith, benpress, höflyft med vikt och ”wargens buttkiller” (du hittar den på yt) superbra 🙂 Kramis

 2. Åh vad härligt med en träningsresa! 😀 Får bli någon gång när man fyllt 18, haha.
  Körde ett rygg/magpass idag.
  Du är grym! Måste tacka så mycket för all inspiration och alla tips varje dag. Kram:)

  1. Hej Fanny! Den är nu avslutad och jag har valt mina 3 favoriter och väntar nu på svar från Nikon som kommer välja ut vinnare. Vet ej hur lång tid dedt tar men håll ut 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar