Annons
Annons


DO YOU WANT THIS WEEKS CHALLENGE AGAIN?


IMG_8813.JPGIMG_8814.JPGIMG_8815.JPG

God morgon mina hjärtan! Sitter här med träningsvärk i kroppen och kollar på alla era bilder i #wargpower och blir taggad på träning ändå. Wohoo vad ni är grymma! Hur går det med er löpning? Imorgon börjar sista veckan i #wargrun och sedan tänke jag börja med vanliga veckans utmaning igen.

Annons

Eller vill ni det förresten? Det är ju för er jag gör det? 🙂 Vill ni att jag fortsätter med veckans utmaning varje mådag? Puss, I

//English: Good morning my sweethearts! My body is so sore but when I see all your pictures in #wargpower I´ll get so excited to train! Wohoo you are so cool! Tomorrow last week of #wargrun starts and after that I think I will start with ”this weeks challenge” again. Or do you want that? Do you want me to continue to challenge you every monday? Love, I

42 kommentarer till “DO YOU WANT THIS WEEKS CHALLENGE AGAIN?”

 1. Jag har äntligen fått tillbaka glöden för träning så det hade varit perfekt för mig att ha en liten utmaning varje vecka som denna!

 2. Hej Ida!
  Vill verkligen ha ”Veckans utmaning”. Är otroligt motiverande och roligt!! <3 Älskar din blogg, bästa inspirations- och pepp-bloggen.
  Kramar

  1. Men tack fina vad glad jag blir! <3 Du kan räkna med veckans utmaning igen framöver 🙂 Kramis <3

 3. JA! Jag har precis kommit igång med träningen och har din blogg som största motivation och inspiration. Du är så härlig och jag ser gärna en veckans utmaning!

  1. Men tack finis vad kul att höra 🙂 Då kan du räkna med veckans utmaning igen framöver. Kramis

 4. Vad roligt att du tog med 3 av mina bilder! 😉 Jaa du måste ha kvar veckans utmaning varje måndag!! / @itsallaboutwellness

  1. Ja men tack för att du delar med dig. Jag kollar inte på vilka som lägger ut utan bara på vilka bilder jag gillar bäst så du gör ett grymt jobb! Fortsätt inspirera 🙂 Kramis

  1. Åh vad kul att höra. Ibland blir jag lite osäker på om ni gillar det eller inte 🙂 Men nu blir det massa utmaningar framöver! Kramis

 5. Jaaa! klart vi vill ha veckans utmaning! Superkul, och för mig blir det lite lättare att faktiskt komma ut och träna när man har en utmaning man ”måste” fullfölja 😛

 6. Hej fina du! Jag vill lätt ha tillbaks veckans utmaning! Det är så kul att att ha utmaningar varje vecka! ‘ älskar din blogg och du inspirerar mej mycket,
  Puss & Kram

 7. Ja, älskar veckans utmaning och måndagar! Gärna utmaningar som man kan göra hemma 🙂 bästa bloggen! Du är verkligen min inspiration 🙂
  Kram

 8. Jaaaa, fortsätt med veckans utmaning! Det vore kul med fler mag-pass, älskar din magrute-video och har kört den så mycket så jag kan varenda ord utantill nu haha! Vore skoj med lite nya övningar! Puss och kram och tack för en grym blogg Ida <3

  1. Åh vad kul att höra. Då ska jag fixa fler mag-videos och mer utmaningar så håll koll. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar