Annons
Annons


DET NYTTIGA MOROTSBRÖDET


Några av er har testat att bakat morotsbrödet jag la upp recept på för någon vecka sedan. Mitt blev kanon, men några av er har haft problem med att det blivit för blött/vattningt.

Annons

Har gått igenom receptet 100 gången för att se om jag missat att skriva något, men det har jag inte. Jag tror att det kan bero på morötterna och att vissa morötter innehåller mer vätska än andra. Testa att lägga dem i hushållspapper och pressa ur vatten ur de rivna morötterna innan ni mixar dem till en smet. Ta också ur brödet ur formen direkt efter gräddning och låt det svalna på galler med handduk över ordentligt innan ni skär upp det. Funkar inte det så testa gör små frallor/tekakor och grädda ca. 1 timme istället.

Själv njöt jag ev en skiva morotsbröd med Creme Cheese och kalkon till kaffet i söndags. Helt underbart! Yummie! 

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar