Annons
Annons


DET BÄSTA HÅRTIPSET!


scrunchie tips hår fint

Ni hittar fina Scrunchies här! (adlink)

God morgon älsklingar! Veckans tips får bli ett av mina bästa tips för hårhälsan och det är att använda scrunchies. Jag älskar dem! Började använda dem när jag gick på balettakademien då jag först använde vanliga tofsar och efter ett tag märkte jag att mitt hår hade gått av precis där toffsen satt runt hela huvudet.

Annons

Jag såg inte klok ut. Haha. Då köpte jag en scrunchie och har sedan dess använt det. Inte alltid på dagen men när jag ska sova så sätter jag alltid upp håret i en knut med en fin scrunchie. Tycker de är så himla söta! Haha. Känns som när jag var liten igen. Kanske även ska börja köpa diadem och skjuta fram luggen i en sådan där liten bubbla också. Kommer ni ihåg det? Eller var det bara i Åmål man gjorde så kanske? Haha.

4 kommentarer till “DET BÄSTA HÅRTIPSET!”

  1. Hej Ida!

    Det skulle vara SÅ kul om du gjorde en 30-dagars utmaning som startar 1 januari, typ kick-start inför nya året.
    Kanske med nåt nytt recept varje vecka eller så med?

    Börja spela in redan nu så slipper det bli stressigt i Januari;) Planering 😀

    KRAM

  2. Var hos frisören för någon vecka sedan och hon sa att man INTE ska sova med uppsatt hår, värsta boven för håret tydligen. Men kanske är annorlunda med mjuka tofsar, känns logiskt iallafall! Tack för bästa bloggen!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar