Annons
Annons


DET BÄSTA HÅRTIPSET!


scrunchie tips hår fint

Ni hittar fina Scrunchies här! (adlink)

God morgon älsklingar! Veckans tips får bli ett av mina bästa tips för hårhälsan och det är att använda scrunchies. Jag älskar dem! Började använda dem när jag gick på balettakademien då jag först använde vanliga tofsar och efter ett tag märkte jag att mitt hår hade gått av precis där toffsen satt runt hela huvudet.

Annons

Jag såg inte klok ut. Haha. Då köpte jag en scrunchie och har sedan dess använt det. Inte alltid på dagen men när jag ska sova så sätter jag alltid upp håret i en knut med en fin scrunchie. Tycker de är så himla söta! Haha. Känns som när jag var liten igen. Kanske även ska börja köpa diadem och skjuta fram luggen i en sådan där liten bubbla också. Kommer ni ihåg det? Eller var det bara i Åmål man gjorde så kanske? Haha.

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar