Annons
Annons


BLIR SÅ TRÖTT!


God morgon vänner! För er som följer mig på Instagram kanske redan har sett mitt lilla raseriutbrott angående ett falskt rykte som florerar runt på både Instagram och Facebook. Massor av utländska stora konton (vissa har flera miljoner följare) har postat bilden ovan på mig och min vän Anna och skrivit Mother and daughter och sedan uppmanat folk att gissa vem som är vem. Egentligen bryr jag mig inte om det utan det som gör mig arg är alla vidriga och äckliga kommentarer under bilderna där tusentals män skriver vad de vill göra med oss (sexuellt) , bedömer vårt utseende, skriver att de vill vara syvpappa i familjen så de kan knulla både mig och Anna. Alltså vad är det för fel på folk? Eller nej vänta lite… vad är det för fel på män?

Annons

Helt seriöst börjar jag tappa hoppet! Se bara på kommentarerna bredvid bilden ovan (de är milda kommentarer om man jämför med andra). Herregud! I min hjärna får jag inte ihop hur man ens kan komma på tanken att skriva sådana kommentarer? Vidrigt! Ursäkta raseriutbrottet men det här gör mig både upprörd och ledsen! De här männen beter sig som djur och det är precis samma sorts män som ”lockar” på en när man går på stan, de som skickar kukbilder på Snapchat, de som tar sig friheten att ta på en på krogen, de som våldtar, de som misshandlar mm. Jag bara undrar, vad är det som har gått fel? Uppfostran eller är de födda med fel i hjärnan?

Nej nu ska jag inte låta dessa män ta mer av min energi. Nu ska jag skaka av mig det här med lite yoga och ha en grymt bra dag! Behövde bara få ur mig det där. Tack för att ni läste ♥

26 kommentarer | Translate


Annons
Laddar