Annons
Annons


DENNA VECKANS #WARGPOWER


this weeks wargpowerIMG_1522.JPGIMG_1523.JPGIMG_1521.JPG

DeMarkey

Elin

Louise

Paulina

Nicole och Elin

Ellen Schutz

Jennifer Marklund

Maja

Sofie

nikky

Emma

Emelie

Elin

Jennifer

Emma Hå

Elin

Erica

Hur fina bilder var det i denna veckans #wargpower? Så grymma är ni och hoppas ni haft en superhärlig yogavecka? Det har i alla fall jag haft och jag kommer självklart fortsätta att yoga varje dag framöver, kommer ni? Imorgon kommer en ny lite annorlunda utmaning upp så håll koll 🙂

English: How beautiful pictures in this weeks #wargpower? You are so cool and I hope you had an amazing yoga week? Tomorrow a new different challenge is coming up and I´ll hope you’re all in?!

 

Annons

 

15 kommentarer till “DENNA VECKANS #WARGPOWER”

 1. Inte riktigt min grej kände mig som någon klumpig elefant när jag gjorde yoga, såg såååå lätt ut när du gjorde det men skitsvårt när ja själv gjorde. Kommer nog inte fortsätta varje dag men någon gång ibland !

 2. Hej Ida!
  Denna vecka har jag kännt mig mycket piggare än vad jag brukar och jag tror det kan ha att göra med morgonyogan. Jag har yogat varje dag före eller efter frukost och det är verkligen något jag kommer att fortsätta med!
  Tack för alla tips och all kärlek du delar med dig av! Du inspererar verkligen!
  kram!

  1. Wohoo vad härligt att höra 🙂 Jag märker stor skillnad på pigghet om jag har yogat eller ej. Tack fina vad glad jag blir! Stor kram på dig

  1. Jag är på gymmet fredagskvälloch sedan går jag oftast hem och lagar mat och myser med min kille eller med tjejkompisar 🙂 På lördagar brukar jag hänga med kompisar. Ibland är jag med dem på förfest och ibland har vi myskvällar eller så går vi ut och äter 🙂 Gillr att gå och lägga mig innan 12 även fre och lör 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar