Annons
Annons


"DEN FRISKA WARGEN" I NYHETSMORGON


IMG_6700.JPG

Alltså gud vad kul det var att vara med i Nyhetsmorgon tillsammans med Viktor och få sprida vårt budskap och podd! Det är svårt att ta in hur många som faktiskt lyssnar på oss och gillar det vi gör. TACK snälla fina ni! Idag har vi släppt ett nytt avsnitt där vi pratar om ångest, prestation och energier och ni kan lyssna på det –> HÄR!

Annons

Vill ni se vår medverkan i nyhetsmorgon så hittar ni det –> HÄR!

Var det någon som såg oss? Vad tyckte ni? Så svårt att svara på frågor i direktsändning, men jag är väldigt nöjd med både min och Viktors prestation! ♥

15 kommentarer till “"DEN FRISKA WARGEN" I NYHETSMORGON”

 1. Hej Ida!

  Jag tittade på Nyhetsmorgon och det va jättebra!! Älskar dig och dina videos och blogginlägg. Tack för att du finns!!
  Kramar

 2. Jättebra intervju härliga du! Dina rosa byxor från Zara är jättefina! tänkte beställa lika dana men är lite osäker på storleken, vad har du för storlek? 🙂 Kram

  1. Tack snälla! Ja byxorna är så fina men tyvärr dålig kvalité då mina sprack i själva tygen precis innan sändningen. Ska gå och byta imorgon. Jag tycker de är normala i stl och jag har 34 🙂 Kram

 3. Hej! Jag heter Lisa och är 23 år. Jag har gått upp 3 kg i vikt på 3 månader, jag är 165 cm lång och väger 54 kg, innan vägde jag 51 kg.Jag tränar 8 pass i veckan och ändå går jag upp i vikt (tränar konditionsträning, löpning, cykel mm). Varför tror du att jag har gått upp i vikt? Jag har ätit bra kost och hellre tränat mer än mindre. Kan du ge några konkreta exempel på hur jag kan gå ner i vikt igen?

 4. Hej! Jäkligt bra inslag i nyhetsmorgon och jäkligt bra podd! Värd att uppmärksammas!
  Jag bara älskar din tröja! Var kommer den ifrån? 🙂

 5. Ni var jätte bra! Ni kändes precis lika avslappnade och härliga som ni alltid är i podden, youtube m.m!

 6. Varför dör podden efter 5-10 minuter?
  Har bara hört hela på den första avsnittet.
  Tråkigt för ni är grymma ihop på det jag sett på era Youtubeklipp…

  1. Men va vad konstigt? Ingen sm sagt det innan. Jag har lyssnat igenom alla utan att den dör. Kan det vara något med din uppdatering?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar