Annons
Annons


DE SNYGGASTE INREDNINGSDETALJERNA!


Heeej vänner! Åh jag är helt galen i inredning just nu! Blir mer och mer nöjd med hur det ser ut här hemma! Det senaste köpet är lampan med växterna i kollaget nedan, fick många frågor om den när jag visade i en vlogg, den är köpt här (klick!) och ni kommer såklart få se när den är uppe och helt klar 🙂

Annons

Jag har iallafall märkt att det är ganska små detaljer som gör stor skillnad i ett rum, lite som att accessoarer kan göra stor skillnad på en outfit. Tänkte visa er några prylar jag sett på sista tiden, ni ser några av dem i mitt lilla *inspirationskollage* ovan, där är de i ett sammanhang och jag visst blir det såå fint? Älskar den lilla apan, den är så prisvärd!

1.HÄR (klick!) // 2. HÄR (klick!) // 3. HÄR (klick!) // 4. HÄR (klick!) // 5. HÄR (klick!) // 6. HÄR (klick!)

2 kommentarer till “DE SNYGGASTE INREDNINGSDETALJERNA!”

  1. Skulle du kunna visa bilder på ditt kök nu när det blivit klart?
    Ska själv göra om och det ser så fint ut i vloggarna! Tack för alla grymma kanaler du gör!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar