Annons
Annons


DE NYTTIGA BÄREN


God Morgon!

Sitter och äter min frukost och laddar för denna fysiska dagen som kommer bestå av 3 timmars egen träning i form av balett och modern/jazz. Efter det ska jag få i mig något att äta innan jag börjar undervisa mina 5 timmar på raken.

Annons

Dagens frukost: 2 dl havre- och råggröt med hallon/blåbär och keso + 1 ägg.

Har börjat ha bär på gröten istället för äpple då bär är lite snällare mot magen. Sedan finns det ju hundra andra bra fördelar med dessa små nyttiga saker.

BLÅBÄR. Är fulla med antioxidanter och sägs kunna hjälpa mot diarre, synproblem, hudproblem och skydda mot åldrande av hjärnan och hjärt- och kärlsjukdomar.

HALLON. Innehåller en ovanlig och kraftfull typ av antioxidanter och hela 6,78 g fibrer per 100 g. De innehåller tex. också massa vitaminer, järn och kalcium och sägs vara antiinflammatoriska och kan förebygga cancer och hjärtsjukdom.

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar