Annons
Annons


DE GULLIGASTE BEBISKLÄDERNA!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej fina! Jag tror det är fler gravida med mig som inte kan låta bli att shoppa massa fina saker till bebisen va? Jag kan verkligen inte låta bli, allt är så gulligt! Åh den här ungen kommer bli så bortskämd, haha.

Annons

Jag satte ihop ett kollage med några av sakerna jag stjärnmärkt när jag spanat runt på olika sidor, ni kanske också vill ha lite tips tänker jag. Antingen till er själva (eller ja, bebisen då) eller som present.

(reklamlänkar)

fina bebiskläder

 1. HÄR (klick!) 2. HÄR (klick!) 3. HÄR (reklamlänk via Apprl) (klick!) 4. HÄR (reklamlänk via Apprl) (klick!) 5. HÄR (reklamlänk via Apprl) (klick!) 6. HÄR (klick!) 7. HÄR (reklamlänk via Apprl) (klick!) 8. HÄR (reklamlänk via Apprl) (klick!)

Har ni några favoritbutiker för barnkläder? Jag gillar som jag sagt förut GAP men tycker också Lindex och Åhléns har suuuupermycket fint 🙂

10 kommentarer till “DE GULLIGASTE BEBISKLÄDERNA!”

 1. Jag köpte vagn idag!! Det blev en britax smile 2 för mig med, fast en grå. Köpte en på blocket för att spara in lite (kostade bara 4000kr för alla delar och bara använd sen sept 2017)

  Allt känns mer på riktigt nu när vi har fixat vagn haha och vår lilla pojke kommer inte förrän september. Vill typ ut och promenera med vagnen även om den är tom 😊

  1. Men åh vad bra att du hittade en så ny begagnad vagn. Det är ju toppen! 🙂 Hämtade min precis och den är så himla bra och lättkörd! Vi tog en extra lång tur hem från affären med vagnen bara för att få köra lite extra 😀

 2. Så sött :). Bebisplagg är så ljuvliga 🙂

 3. Skippa tröjor/overaller med huva. Blir bara knöligt, köp istället en bra mössa. 🙂 kläder från minirodini och polarn och pyret, något dyrare men kvaliten är något helt annat och du kommer kunna återanvända/skänka/sälja plagget senare. Hållbart i längden.
  Kram

 4. Älskar de där overallerna som ser ut som ballebjörnar!

 5. Lindex har så himla bra omlottbodys till nyfödda, dom med dubbla rader knäppning i grenen och uppvikbara muddar. Samma storlek går att använda dubbelt så länge, plus att dom är i ekobomull och sååå mjuka. Köp några såna i strl 50 så kan bebisen ha dom rätt länge även om den skulle växa ur strl 50 fort. HM har tights med fot som också är superbra till alldeles nyfödda då man inte vill ha så bylsiga kläder. Vi fick panikhandla kläder när våran bebis var nyfödd pga att ”alla” sagt att strl 50 var onödigt… men han drunknade i strl 56, det gick bara inte. Vi fick jättemycket kläder i present men aldrig i minsta storleken 🙂

  1. Sååå bra tips! Jag tänker samma och haf bara en uppsättning i stl 50. Får nog gå iväg och köpa lite mer. Ska definitivt kolla in både Lindex och hm igen. Kan spendera timmar där inne då jag alltid får beslutsångest över stl 🙈❤️

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar